Çocuğunun yanında müstehcen yayın yapan kadının ilk ifadesi ortaya çıktı: Kumar borcundan çektim

Çocuğunun yanında çektiği erotik videoyla sosyal medyanın gündemine oturan H.K. savcılığı harekete geçirdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın olaya el atması sonucu evine düzenlenen operasyonla gözaltına alınan H.K.'nin emniyetteki ilk ifadesi ortaya çıktı.

Çocuğunun yanında müstehcen yayın yapan kadının ilk ifadesi ortaya çıktı: Kumar borcundan çektim

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, çocuğunun da bulunduğu odada uygunsuz video kaydı yaparak sosyal medyadan paylaşan kadın içi harekete geçti. Söz konusu videonun basın ve yayın kuruluşlarında yer almasının ardından H.K. isimli kadın hakkında, 'müstehcenlik ve hayasızca hareketler' suçu kapsamında soruşturma başlatıldı.

"EŞİM KUMAR OYNUYORDU"

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, paylaşımı yapan H.K. isimli kadının, Sultanbeyli’de yaşadığı eve dün sabah baskın düzenlendi. Gözaltına alınan H.K.’nin emniyetteki ilk ifadesinde, “Paylaşılan Video eski bir video. Eşim o dönem kumar oynuyordu bu nedenle borçlanmıştı. Para kazanmak için videoyu çektim” dediği iddia edildi.

"YANLIŞLIKLA AÇILDI"

H.K.’nin avukatı Ömer Tekin Türker, H.K.’nin 1.5-2 sene önce eşinden ayrı yaşadığı dönemde temizlik işleri yaparken aynı zamanda Sosyal Medya içerikleri ürettiğini, bir canlı yayın sırasında da eteğinin yanlışlıkla açıldığını, yayını hemen kapattığını ancak başkaları tarafından paylaşılarak yayıldığını söyledi.