Çocuk bakım evinde kalan 12 yaşındaki kız parkta toplu tecavüze uğradı

Bebekken anne ve babasından alındıktan sonra çocuk bakımevinde büyüyen 12 yaşındaki çocuk, bakım evinin hemen yanındaki parkta oynarken bir grup gencin tecavüzüne uğradı. Polisin başlattığı soruşturmada dehşete düşüren detaylara ulaştı.

Çocuk bakım evinde kalan 12 yaşındaki kız parkta toplu tecavüze uğradı

Daha bebekken ailesinden alınarak çocuk bakımevinde büyütülen 12 yaşındaki kız çocuğu, bakımevinin hemen yanındaki parkta dehşeti yaşadı. Adı 'Ava' olarak açıklanan 12 yaşındaki çocuk, İngiltere Merseyside'da bulunan Lancashire'de bir yetimhanede kalıyordu.

Bakımevinin bulunduğu alana çok yakın olan bir parkta oynadığı sırada bir grup genç tarafından zorla alıkonulduktan sonra tecavüze uğrayan çocuğun sağlık durumun ciddi olduğu belirtilirken, bölgede daha önce de benzer olayların yaşanmış olmasından dolayı yetkililer de suçlanıyor.

Parktan alındıktan sonra ormanlık bir alana görütürülerek tecavüz edilen çocuğun, bu adreste yaşamaya başlamadan önce 14 farklı adreste kaldı. Dört farklı ilkokula giden küçük kızın bu nedenle psikolojik olarak sorunlar yaşadığı belirtildi.

Gençlerin küçük kızı zorla ormanlık alana götürdüğü, ardından korkunç olaylara maruz kaldığı ifade edilirken, bölgede geniş çaplı soruşturma başlatıldığı kaydedildi. Polis raporlarına göre Ava şunları kaydetti: 3 genç tarafından ormana götürüldüm ve tecavüze uğradım. Çevrede seks yapan başka erkek ve kızlar da vardı.