Çocuk gelin, çocuklarıyla sokağa atıldı

Adana'da çocuk yaşta evlenen bir kadın, bir gözü mor, kulak zarı patlamış halde kocası tarafından iki çocuğuyla sokağa atıldı. Kadının acınaklı halini gören mahalleliler polise haber verdi. Yüzünde morluklar bulunan genç kadın kafasını duvara çarptığı, kocasının kendisini dövmediğini söyledi.

Çocuk gelin, çocuklarıyla sokağa atıldı

İki çocuğu ile sokağa atılan genç kadının hali mahalle sakinlerinin dikkatini çekti. Yüreğir ilçesine bağlı Serinevler Mahallesi'nde meydana gelen olayda 23 yaşındaki genç kadın ısrarla kocasının kendisini dövmediğini, merdivenden düştükten sonra yüzünü duvara çarptığını anlattı.

6 yıl önce işsiz D.A ile evlenen G.A, bu evlilikten iki çocuk sahibi oldu.  Ancak G.A, kocası evlendikten sonra da çalışmayınca, tarlalarda çalışarak evini geçindirmeye çalıştı. Genç kadının kazandığı bütün parayı kocasının alması üzerine aralarında huzurluzluk başladı.

Çocuk gelin, çocuklarıyla sokağa atıldı - Resim : 1

Kazandığı parayı kocasına para vermediği gün G.A kocası tarafından darp edilecek sokağa atıldı. Kadın kendi iddiasına göre merdivenlerden düşüp kafasını ve kulak kısmını betona vurdu. Komşularının iddiasına göre ise kocası tarafından darp edilip iki çocuğuyla birlikte sokağa atılınca aile sağlığı merkezine geldi. Burada yapılan kontrolde kadının gözünün morardığı ve kulak zarının patladığı belirlendi. Bu duruma kayıtsız kalamayan aile sağlığı merkezindeki kadınlar 183'ü arayarak bir kadının kocası tarafından şiddete maruz kaldığını ve sokağa atıldığı ihbarında bulundu. Bunun üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polisler bir apartmanın bahçesinde çocuklarıyla birlikte bekleyen kadını aldı. Kadının çocukları korkup gözyaşlarına boğuldu. Kadın ise basın mensuplarına önce korkudan kendisini çekmemelerini isteyip daha sonrada kocası tarafından istenmediğini bu nedenle çocuklarıyla birlikte sokağa atıldığını, sığınma evine gitmek istediğini söyledi.