İngiltere'de çocuk parkında güpegündüz seks yaptılar

İngiltere'nin Manchester kentinde bir parkın ortasında ailelerin önünde güpegündüz seks yapan çifti görenler hayrete düştü. Duruma tepki gösteren aileler durumu polise bildirince sapık çift hakkında işlem başlatıldı.

İngiltere'de çocuk parkında güpegündüz seks yaptılar

İngiltere’de gündüz vakti parkın ortasında çırılçıplak seks yapan çifti gören civardaki insanlar gördüklerine inanamadı. Durumdan rahatsız olan çevredekiler yaşanan rezaleti polise ihbar etti.

Olaya şahit olan insanlar, bir ağacın altında başlayan seksin çocuk parkına kadar devam ettiğini iddia etti. O sırada köpeğini gezdiren bir kişi cep telefonuyla kaydetti.

Çocuğunu parka getiren ve dehşete düşen bir anne "Polisi aradım çünkü parkta çocuğumun ve diğer insanların önündeydiler, iğrenç" dedi.

Skandalın yaşandığı yere ihbar üzerine gelen polis ekipleri 30'lu yaşlarında olan çifti, kamu ahlakını bozduğu gerekçesiyle gözaltına aldı.

Ancak kaydedilen görüntüler ve birçok tanığın olmasına rağmen, çiftin mahkemeye çıkması için yeterli kanıtın olmadığı öne sürüldü.

Polis, Manchester parkında ailelerin önünde seks yapan bu çiftin suçlanmayacağını doğrulayarak soruşturmanın düşürüldüğü doğruladı.