Çocukların çığlıkları mahalleyi inletti! Polis kurtardı

İstanbul'da yabancı uyruklu anne ve baba 1'i özel, 3 çocuğu feci şekilde dar etti. Dayak yiyen çocukların çığlıkları mahalleyi inletti. Çocukları polis kurtardı.

Çocukların çığlıkları mahalleyi inletti! Polis kurtardı

İstanbul Kağıthane'de yabancı uyruklu anne ve baba, 1'i özel 3 çocuğunu feci şekilde darp etti. Çocuklar, polis tarafından tarafından kilitlendikleri evden kurtarıldı. Dayak yiyen çocukların çığlık çığlığa kaldığı dehşet anları kameralara yansıdı.

Kağıthane Sultan Selim Mahallesi'nde bir süredir çocuklarını evde darp eden yabancı uyruklu anne ve baba, saat 03.00 sıralarında 1'i özel 3 çocuğunu yine feci şekilde darp etti.

Çocukların acı içerisinde çığlık atarak darp edildiği anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Anne ve baba daha sonra çocukları ile babaannelerini kilitleyerek evden çıktı.

Olayın ardından vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği görevlileri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, evin kapısına geldiklerinde yanlarına pencereden bir çocuk yanaştı.

Polis çocukları kurtardı

Çocuğun evde biri engeli iki kardeşinin ve babaannesinin olduğunu, anne ve babasının kendilerini eve kilitleyerek gittiğini söylemesi üzerine olay yerine Kağıthane Çocuk Büro Amirliği ekipleri sevk edildi.

Çilingir yardımıyla kapısını açtıkları eve giren Kağıthane polisi, engelli olan 15 yaşındaki V.B. ile kardeşleri M.B. (12) ve A.M.'yi (5) kurtardı.

Çocuklar olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerine teslim edilerek, tedavi edilmek üzere hastaneye götürüldü. Evdeki babaanne Semiye A. (75) ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.