Çok Güzel Hareketler 2 dağılıyor mu? 8. veda yaşandı

Televizyon ekranının sen sevilen programları arasında yer alan Çok Güzel Hareketler 2'de bir veda daha yaşandı. Daha önce veda eden 7 isme, 8. isim olarak Ozan Yiğit eklendi. İşte ayrıntılar...

Çok Güzel Hareketler 2 dağılıyor mu? 8. veda yaşandı

Yılmaz Erdoğan'ın genel sanat yönetmenliğini ve eğitmenliğini üstlendiği, Kanal D'de yayımlanan Çok Güzel Hareketler 2'de üst üste ayrılıklar yaşandı. Ekibin kuruluşunda yer alan Ozan Yiğit, kadrodan ayrılan 8. isim oldu.

Programın en sevilen isimleri arasında yer alan Ozan Yiğit, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni sezonda olmayacağını duygusal bir şekilde duyurdu. Yiğit, özellikle Evliya Aykan ve Hamza Yapıcı'ya teşekkür etti.

Ozan Yiğit, ekibin hem oyuncu hem de yazar kadrosunda yer aldığı gibi Yılmaz Erdoğan'ın da asistanlığını yapıyordu. 3. sezonuna giren Çok Güzel Hareketler 2'nin sezon finali yapmasının ardından peş peşe ayrılık haberlerinin çıkması, "Gelecek sezonda ekranda olmayacak mı?" sorusunu beraberinde getirdi.

Çok Güzel Hareketler 2'ye veda eden isimler

ÇGH 2'de önce ekibin kaptanı olan Cihan Talay ve Gürhan Altundaşar ayrıldıklarını duyurmuştu. İki ismin ardından Begüm Çağla Taşkın, Birsel Kılınçcı, Arzu Susantez, Sema Özkan ve Didem Ruhi de sosyal medya üzerinden ayrılık kararlarını duyurmuştu.

Listeye son olarak Ozan Yiğit eklenirken, lenf kanserine yakalanan Arif Güloğlu da zorunlu bir ara vererek tedaviye başlamıştı.

Evliya Aykan ve Hamza Yapıcı'ya özel teşekkür

Ozan Yiğit yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Hiç beceremediğim bir şey yapmayı deneyeceğim izninizle, ufak bir veda konuşması gibi ama içinde çokça teşekkür ve minnet var bunlar olmasa yapamam zaten çünkü hiç sevemedim vedaları.

Üç sezondur canım,kanım olan Çok Güzel Hareketler 2 programına dördüncü sezon devam etmeyeceğim. Dediğim gibi bu bir ayrılık değil. Hani evin çocuğu zamanı geldiğinde evinden ayrılır, başka maceralara yelken açar ya, işte o hesap bizimkisi.

Bu üç sezonluk süre zarfında beni sizlerle tanıştıran hatta çocukluk hayalimi gerçek kılan Çok Güzel Hareketler 2’ye methiyeler dizsem de yetmez çünkü ÇGH2 benim unutulmaz göz ağrım olarak hep bambaşka bir yere sahip olacak.

Gelelim teşekkürlere en başta tabiki ustam, hocam @yilmaz.erdogan ‘a bana bu imkanı tanıdığı nice yıldızların,efsanelerin çıktığı BKM sahnesinin tozunu yutmama izin verdiği için hepinizin huzurunda çok ama çok teşekkür ediyorum(bir teşekkürün yetmeyeceğini bilerek). Programa başlamadan önce verdiği destekler için BKM Mutfak yönetimine, başta Ferat Bilgin olmak üzere Abdullah abi ve Koray abiye çokça teşekkür ederim.(@abdullahozgenc_ @korayykose )

Gelelim ekibe üç buçuk yıl yayın öncesiyle 4-5 yıla yakın süredir ailem, arkadaşım, kardaşım her şeyim olan ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum (bir iki kişi hariç isim vermiycem @evliyaaykan @hamza_yazici ) Bizim yaptığımız işin görünmeyen kısmındaki pelerinsiz kahramanlardan da bahsetmek istiyorum. Bu süreçte kahrımızı çeken yeri geldiğinde bizden çok yorulan saç-makyaj ekibine, günü geldiğinde gecelik yaptığımız revizelerle sabahın köründe bizim için kıyafet arayan kostüm ekibimizin güzel kızlarına, bütün provalarımızda bizimle olan @miilhan abiye, gece sabahlara kadar süren provalarda bizimle tiyatroda sabahlayan prodüksiyon ekibimize, müzikle ilgili her konuda bizi destekleyen Deniz abiye(@denizerdoganofficial) ve daha hatırlayamadığım nicelerine(hepsini hatırlıyorum ama çok uzun oldu😃)yine yetmeyeceğini bildiğim bir teşekkürü borç bilirim( umarım kimse alacaklı gibi davranmaz😃).

Başka hikayelerde görüşmek üzere, 👋

Çok Güzel Hareketler 2 dağılıyor mu? 8. veda yaşandı - Resim : 3
Ozan Yiğit

Ozan Yiğit kimdir?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de gerçekleştirdiği performansla adından söz ettiren Ozan Yiğit, 1993 yılında başkent Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamlamıştır.

Tiyatro ile ilk olarak da lise yıllarında tanışmıştır. Ozan Yiğit’in kendi ifadesiyle lise yıllarında zor geçen buluğ çağının bastırılması için zorla tanıştırılmıştır tiyatro ile. 18 yaşına geldiğinde oyunculuğun membağı LA’ye yelkenlerini açtığını ifade ediyor.

Dil eğitimi için ABD’ye gitmiştir. Dil eğitiminin ardından “New York Film Academy” – “BFA Acting for Film”de gereklı oyunculuk eğitimlerini almıştır. Yaklaşık olarak 5 yıl ABD’de kalan Ozan Yiğit bu sürenin ardından İstanbul’a yerleşmiştir.

Oyunculuk tecrübesi olarak da ilk kez “Ekşi Elmalar” ve “Tatlım Tatlım” filmlerinde rol alarak gerçekleştirmiştir.

Ozan Yiğit daha sonra BKM Mutfak ile tanışmış ve 2 yıldır BKM çatısı altında yolculuğuna devam etmektedir.

2021 yılı itibarıyla 28 yaşında olan yakışıklı oyuncu Ozan Yiğit, 1.79 boyunda ve 75 kilodadır.