Comolli'den ayrılık açıklaması

Fenerbahçe'den ayrılan Damien Comolli açıklamalarda bulundu. Ayrılık kararını birçok kez başkana ilettiğini vurgulayan Comolli bu süreçte başarılı olamadığını belirtti.

Comolli'den ayrılık açıklaması

Comolli sosyal medyadan yaptığı açıklaması şöyle; 

"Fenerbahçe'den ayrılık kararını aslında Şubat 2019'da verdim"

"Değerli Fenerbahçe ailesi, dün itibariyle Fenerbahçe ile kontratımı feshettim. Mali kısıtlamalar doğrultusunda mümkün olan en rekabetçi takımı oluşturmaya çalışırken, tamamen işime odaklandım. Fenerbahçe ve Türk futbolu hakkında uzun vadeli projeler üzerine çalıştım. Fenerbahçe'den ayrılık kararını aslında Şubat 2019'da vermiş ve başkana da yazılı olarak bu kararımı bildirmiştim. O tarihten bu yana birkaç kez kulüpten ayrılmayı başkana teklif etmiştim ama başarılı olamadım." ifadelerini kullandı.

Comolli açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; "Tamamen yeni bir yönetim anlayışına ve finansal modele ihtiyacı olan Fenerbahçe ve Türk futbolunun içinde bulunduğu durumu değiştirmek için uzun vadeli projeler üzerinde de çalıştım.Takıma ve bana yöneltilen adil olmayan eleştirilere rağmen, ki yakın zamanda doğru olmadıkları kanıtlandı, Fenerbahçe taraftarları tarafından gösterilen inanılmaz tutkuya hayran kaldım. Fenerbahçe için en iyisini diliyorum."