Yer: Çorlu... Eşi ve bebeğinin gözleri önünde infaz edildi!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 19 yaşındaki Alperen K., eşinin amcası D.S. tarafından sokak ortasında vurularak öldürüldü. Saldırı sırasında yoldan geçen 2 kişi de yaralandı. Aralarında husumet bulunan Alperen K. ve D.Ş'nin geçtiğimiz aylarda Esra Erol'un programına çıktıkları öğrenildi.

Yer: Çorlu... Eşi ve bebeğinin gözleri önünde infaz edildi!

Çorlu’da meydana gelen olayda eşi ve bebeğinin önünde eşinin amcası olduğu kaydedilen kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayan 19 yaşındaki genç, hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre olay, Çorlu’da Omurtak Caddesi üzerinde meydana geldi.

Cadde üzerinde eşi M.K. ve bebek arabasındaki bebeği ile bir süre yürüyen Alperen K., bir iş yerinin önüne geldiği sırada eşinin amcası olduğu kaydedilen kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yere yığılan Alperen Kahraman, olay yerinde yaşamını yitirdi. Açılan ateş sırasında yoldan geçen iki kişi de seken kurşunlardan hafif şekilde yaralandı.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri cinayeti işleyen D.S. adlı şüpheliyi olayda kullandığı suç aleti ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu da olay yerine gelerek konu hakkında bilgiler aldı.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları çalışmaların ardından Alperen Kahraman’ın cansız bedeni incelenmek üzere Çorlu Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. 

- Cinayet anı kamerada

Diğer yandan, olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Görüntülere göre eşi ve bebek arabasındaki bebeği ile cadde üzerinde yürüdüğü görülen Alperen K. iş yerine gireceği sırada kameranın açısına giren D.S. tarafından ateş edilerek vuruluyor.

Alperen K.'nın yere düştüğü anlarda eşi ise iş yerine sığınarak kaçıyor.

Alperen K.'yı vurduktan sonra iş yerine de giren şüphelinin daha sonra elindeki silahla çıkarak uzaklaştığı görülüyor.

Gözlerinin önünde eşi vurulan ve bir süre iş yerinden çıkamayan M.K.’nın katil zanlısı uzaklaştıktan sonra dışarıya çıkarak bebek arabasındaki bebeğini aldığı görülüyor.

Olayın ardından gözaltına alınan katil zanlısının emniyetteki işlemlerinin sürdüğü kaydedildi. 

D.S.'nin avukatı olmadan konuşmayı reddettiği belirtildi. D.S. ile Alperen K. arasında husumet olduğu öne sürüldü.

- Katil zanlısı Esra Erol'un programına telefonla bağlanmış

 Yer: Çorlu... Eşi ve bebeğinin gözleri önünde infaz edildi! - Resim : 1

Alperen K.'nın kızları M.K.'yı kandırarak ve kaçırarak evlendiğini öne süren ailesi, kızları için şubat ayında ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programına katılmıştı. Program sırasında Alperen K. ve babası hakkında "dolandırıcılık, tehdit, şantaj" iddiaları gündeme gelmişti. 

Programa telefonla bağlanan M.K.'nın amcası (cinayet zanlısı), "M.'yı oraya kaçana kadar çok seviyordum. Abim İngiltere'deyken 2,5 yaşındayken yanımıza geldi. Kendi çocuğum olsa o kadar sevmezdim. Oraya kaçana kadar hep yanındaydım. Amcası değil baba yarısıyım. Babasını görmediği zaman keşke benim babam sen olsaydı derdi, öyle bir ilişkimiz vardı M. ile" demişti.

Yaşananlar yüzünden kaza geçirdiğini söyleyen D.S. sözlerini şöyle sürdürmüştü:

Yer: Çorlu... Eşi ve bebeğinin gözleri önünde infaz edildi! - Resim : 2 

"Şu an iki elim de sakat. Bunlar yüzünden kaza geçirdim. Sağlıklı çalışan bir insandım, sağlıklı bile düşünemiyorum. Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi görüyorum. 15 günde bir kontrole gidiyorum. Bizim hayatımızı çaldılar, para önemli değil. Benim 10 bin tanelik gül bahçem vardı, iki tane gülü var biri M.dir"

Alperen K. ile kaçarak evlenen M.K.'nın ailesi "Bu evlilik değil, düzmece" ifadesini kullanarak kızlarının alıkonulduğunu iddia etmişti.

Maktul Alperen K.'nın program sırasında "Ailesi eşim M.'nin peşine bu kadar neden düşüyor anlamadım. Dünyaya getireceği bebek için DNA testi istiyorum" dediği ifade edilmişti.