Cristiano Ronaldo’ya sürpriz teklif! Yuvaya geri mi dönecek?

İtalyan devi Juventus'tan ayrılması beklenen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo için eski takımlarından Manchester United'ın devreye girdiği söyleniyor. İtalyan devi Juventus'tan ayrılması beklenen Cristiano Ronaldo'yu yeniden kadroya katmak adına adım attığı belirtiliyor.

Cristiano Ronaldo’ya sürpriz teklif! Yuvaya geri mi dönecek?

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın eski yıldızı Cristiano Ronaldo'yu yeniden kadroya katmak adına menajeri Jorge Mendes'e teklif ilettiği belirtiliyor. Cristiano Ronaldo'nun 2009'daki Real Madrid transferini ilk duyuran gazete olan Record, bu kez de Manchester United'ın Cristiano Ronaldo için menajeri Jorge Mendes'e resmi bir teklif sunduğunu açıkladı. 

Cristiano Ronaldo’ya sürpriz teklif! Yuvaya geri mi dönecek? - Resim : 1

Juventus ile ayrılığa ramak kaldı!

Corona virüs’ün futbolda yarattığı ekonomik etkiler nedeniyle birçok takım maliyet düşürme hamlelerine gidiyor. Bu takımlar biri de Juventus. Juventus'un en çok kazanan oyuncusu konumundaki Cristiano Ronaldo, bu alanda kendisine en yakın isim Dybala'dan 5 kat fazla maaş alıyor.

Juventus'un Şampiyonlar Ligi zaferine uzanması adına transfer ettiği Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesi 2022'de bitiyor. Sezona yapılan kötü başlangıç nedeniyle de Ronaldo'nun takımdaki geleceği tartışılıyor.

Teknik direktör Pirlo'nun da Ronaldo'yu bencillikle suçlaması ve kulübün son sezondaki yüklü maaşından çıkma düşüncesiyle Cristiano Ronaldo'nun ayrılığı daha muhtemel hale geldi.

Cristiano Ronaldo’ya sürpriz teklif! Yuvaya geri mi dönecek? - Resim : 2

United eski yıldızını bekliyor

Cristiano Ronaldo'nun muhtemel ayrılığı sonrası iki takımın ismi öne çıkıyordu. Bunlardan biri PSG iken diğeri ise eski takımı Manchester United... Manchester United taraftarları, çok sevdikleri Cristiano Ronaldo'nun futbol kariyerini Old Trafford'da bitirmesi adına bir dönüş ihtimaline sıcak bakıyorlar. 

Yaz aylarında Jadon Sancho transferi ile uğraşan Manchester United'ın hücum hattına ihtiyaç nedeniyle de Cristiano Ronaldo'yu eklemek istediği belirtiliyor. 

Cristiano Ronaldo’ya sürpriz teklif! Yuvaya geri mi dönecek? - Resim : 3

Jorge Mendes ile görüşüldü

35 yaşındaki Ronaldo, Portekiz basınına göre Old Trafford'a duygusal bir dönüş için hazır durumda. 

Cristiano Ronaldo'nun 28 milyon Pound'luk yıllık ücretinden vazgeçmek isteyen Juventus'un tutumu sonrası United'ın da Portekizli yıldızın menajeri Jorge Mendes ile ilk teması sağladığı ve resmi teklifin de iletildiği aktarılıyor.

Cristiano Ronaldo, 2003'te 19 milyon Euro karşılığında Portekiz ekibi Sporting Lizbon'dan Manchester United'a transfer olmuş ve sonrasında 2009'un yaz aylarında 94 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e gitmişti.