Cübbeli Ahmet Hoca'dan ekonomik kriz yorumu! "Sen ekmek bulduğuna dua et!"

İsmailağa Cemaati imamlarından ve kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Youtube kanalından yayınladığı videoda, yaşanan ekonomik krizin sebebinin namaz kılınmaması olduğu söyledi.

Cübbeli Ahmet Hoca'dan ekonomik kriz yorumu! "Sen ekmek bulduğuna dua et!"

İsmailağa cemaatinin önde gelenlerinden Ahmet Mahmut Ünlü, konuşmasında ekonomik gidişan neden kötü olduğunu söyledi.

'Cübbeli Ahmet' oalrak bilinen Ünlü, Youtube kanalından geçen ay yayınladığı “Namazsızlığın artması ekonomiyi bozar mı?” isimli videosunda, ekonomik krizin sebebi olarak ibadetlerin aksatılmasını gösterdi.

‘Sen ekmek bulduğuna şükret’

Cübbeli Ahmet, konuşmasında imansızlıktan sonra en büyük günahın namaz kılmamak olduğunu söyledi. geçtiğimiz ay yayınladığı “Namazsızlığın artması ekonomiyi bozar mı?” isimli videosunda, ekonomik krizin sebebi olarak ibadetlerin aksatılmasını gösterdi.

Mahmud Ünlü konuşmasında imansızlıktan sonra en büyük günahın namaz kılmamak olduğunu söyledi. Konuşmasının devamında Ben-i İsrail'de bir kasabaya günahkar birinin geldiğini ve su içtiğini bunun sonucunda oradaki bütün su içme yerlerinin kuruduğunu örnek verdi.

Ünlü "İmansızlıktan sonra en büyük günah namaz kılmamak. Toplumun %90'ı namaz kılmıyor. Namazsızlık yüzde 90 diyorum. Ondan sonra deniyor ki 'bu ekonomi neden böyle.'" ifadelerini kullanarak "Sen ekmek bulduğuna, yediğine şükret" dedi.