Çukur 106. Bölüm full izle

Ekranların sevilen dizisi Çukur 106. Bölümünü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Çukur dizisi son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 7 Aralık 2020 tarihinde yayınlanan Çukur 106. bölüm…

Çukur 106. Bölüm full izle

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çukur 106. bölümü yayınlandı. 7 Aralık 2020 tarihinde yayınlanan Çukur dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Çukur dizisinin 106. bölüm tek parça linki…

Çukur dizisi 105.bölümde neler oldu?

Çukur'un tapularını ele geçirerek Cumali'yi büyük bir çıkmaza sokan Çağatay, Ogeday'ın öldüğünü zannederken Yamaç'ın oyununa geldi. Yamaç, Çağatay'ın suikast planına engel olarak Ogeday'ın hayatını kurtardı ve onun hayatına karşılık kendi sevdiklerini koruyacağını belirtti.

Cumali, Ogeday'ı öldürmeye çalışırken yine karşısında Yamaç’ı bulunca öfkeden deliye döndü. Tapular için kendini çaresiz ve suçlu hisseden Cumali, Yamaç ile gerçek ve içten bir yüzleşme yaşadı. "Babama niye sıktın?" sorusu üzerine Yamaç'ın söyledikleri herkesi derinden etkilerken, yüreklere dokunan bu yüzleşmeden sonra Cumali, kardeşini affetti ve ikili arasındaki gerilim sona erdi.

Cumali'nin Çağatay'a tapuları kaptırdığını öğrenen Yamaç, onları geri almak için bir çözüm yolu ararken Çağatay, Cumali'ye tapuları o öldüğünde kardeşine vereceğini söyledi. Cumali, Çukur için kendi canını feda etmeye hazırdı. Yamaç ise Ogeday'ın hayatını kurtarmasına karşılık Süreyya'dan tapuları almasını istedi. Yamaç'ın bu hamlesi, Süreyya ve Seren ile sürpriz bir iş birliğine yol açtı.

Yamaç, tapuları geri almayı başardı ancak her şeyden habersiz olan Cumali, ölümüne doğru yola çıktı. Cengiz'i arayıp teslim olan Cumali, Erdenetler'in çiftliğine geldiğinde Cengiz'in adamlarının saldırısına uğradı. Tam bu anlarda Yamaç ve Çukurlular, Cumali'yi kurtardı. Diğer tarafta Selim, Cemil ile birlikte yola çıkarak Çukur'dan ayrılmayı planlarken finalde karşılaştığı manzara herkesi şoke etti. Çağatay, Cemil'i kullanarak Selim'i tuzağa düşürürken, yapacağı hamle şimdiden büyük merak konusu oldu.

Çukur dizisi konusu nedir?

İstanbul’un Çukur'u suçla özdeşleşmiş bir yerdir. Çukur mahallesinin kontrolü Koçovalı ailesinin elindedir. Koçavalı suçla bu kadar içli dışlı olsa da kendine göre ailesinin belli kuralları vardır. Çukur'da uyuşturucu üretilmesi, kullanılması, satılması yasaktır. Fakat oyuna yeni dahil olan gruplar yasağı delmeye çalışırlar. Koçavalı ailesi ise buna engel olmaya çalışır.

Çukur 106. Bölüm izle

Çukur 106. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Çukur dizisi oyuncuları kimdir?

  • Yamaç Koçovalı – Aras Bulut İynemli
  • Efsun – Damla Sönmez
  • Sena Koçavalı – Dilan Çiçek Deniz
  • İdris Koçavalı – Ercan Kesal
  • Sultan Koçovalı – Perihan Savaş
  • Kahraman Koçovalı – Mustafa Üstündağ
  • Selim Koçovalı – Öner Erkan
  • Vartolu – Erkan Kolçak Köstendil
  • Aliço – Rıza Kocaoğlu
  • Muhittin – Nebil Sayın
  • Celasun – Kubilay Aka
  • Seren Erdenet - İrem Sak