Çukur dizisi 4.Sezon 14. Bölüm Fragman izle, "Kana kan, intikam!"

Show Tv'de yayınlanan Çukur dizisinin merakla beklenen 14. bölüm fragmanında Selim'in kaybıyla öfkeden deliye dönen Akın'ın, Erdenetler'in evine saldırılması dikkat çekti. Selim'in son nefesini verirken babasını görmesi ise izleyenleri derinden etkileyecek.

Çukur dizisi 4. Sezon 14. Bölümü ile 7 Aralık Pazartesi akşamı Show Tv'de ekranlara gelecek.

Çukur Dizisi 4. Sezon 13. Bölüm Özeti

Çağatay, Ogetay’ı öldürtmek için Yamaç’la pazarlık yapar. Yamaç, Ogetay’ı o tuzaktan sağ çıkarmak için elinden geleni yapar. Cumali, verdiği tapuları Çağatay’dan almak için böyle bir işe girer. Ogetay’ın arabasında Yamaç’ı gören Cumali, onu başka bir arabaya aktarıp onun aracına bir bomba atıp havaya uçurur.

Çağatay, annesine müjdeli haberi verir. Cengiz ve Ogetay’ın annesi oğullarının öldüğünü öğrenince büyük üzüntü içerisine girer. Ogetay, emniyetli bir yere yerleştirilir. Ama o, kendisini oradan çıkartması karşılığında Meke’ye para teklif eder. Meke, Afganistan’a Vartolu’nun yanına gitme karşılığında onu oradan çıkarmaya çalışır. Ama Akın’ın engeline takılır.

Yamaç, elinde olan Ogetay’ın annesiyle bir pazarlık yapar. Ondan Çağatay’ın çekmecesinden kendilerine ait olan tapuları almasını karşılığında oğlunu vereceğini söyler. Yamaç, tapuları eline geçirir. Selim, kızıyla ve oğluyla uzaklara gideceğini söyleyip onlara veda eder. Çağatay, Selim’in güvenip inandığı Cemil, onun adamı çıkar. Selim’i Çağatay’ın eline teslim eder.

Çağatay, Selim’i kıskıvrak eline geçirir. Ona, zaaflarının kendilerini bitirdiğini söyler. Selim, kucak açtığı ve güvendiği Cemil’i karşısında kendisine silah çekmiş bir şekilde görür.