Çukur dizisi için bomba iddia!

Yılbaşından sonra yayın hayatına başlayacak olan Exxen platformu için bomba bir iddia ortaya atıldı. Exxen’e, Çukur dizisinin transfer olacağı iddia edildi. Şimdiden bir çok dizi ve bir çok ünlü isim ile el sıkışan Exxen ile ilgili Çukur dizisinin de isminin anılması merak konusu oldu.

Çukur dizisi için bomba iddia!

2021 Ocak ayında yayına girmesi planlanan Exxen, adından söz ettirmeye devam ediyor. Netflix, BluTV gibi platformlara rakip olarak gösterilen ve Haluk Bilginer, Onur Ünlü el sıkışan Armağan Çağlayan ile görüşmelerini sürdüren Acun Ilıcalı’nın Exxen platformu için bomba bir iddia da ortaya atıldı.

Çukur için Exxen iddiası

Ekranların heyecanla izlenen reyting rekortmeni dizisi Çukur’un Exxen platformuna taşınacağı iddia edildi.

Show TV ile arasında güçlü bağları bulunan Acun Ilıcalı’ının yeni platformu Exxen’in tüm kitleye hitap etmesi adına reyting rekortmeni dizi Çukur ile görüştüğü, Çukur dizisini Exxen platformuna taşıyarak büyük bir kitleyi kendi platformu altında buluşturmak istediği iddia edildi.

Acun Ilıcalı Exxen platformu Çukur
EXXEN PLATFORMU 2021 OCAK AYINDA YAYINA BAŞLAYACAK

 

Çukur ekibinin duruma henüz sıcak bakıp bakmadığı bilinmezken birçok dizide olduğu gibi Çukur dizisi ekibininde uzun süreli çalışma saatlerinden dolayı tv kanallarından yoruldukları internet ortamındaki ideal sürede yayın yapan platformlara ise sıcak bakıldığı biliniyor.