Trans birey olduğunu açıklamıştı! Çukur'un Timsah Celil'inden mini etekli dans videosu

Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteriyle hafızalara kazınan ve trans birey olduğunu açıklayan Ahmet Melih Yılmaz mini etekli dans videosunu paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımına yorum yağdı.

Armağan Çağlayan'a yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Çukur'un oyuncusu Ahmet Melih Yılmaz, trans birey olduğunu açıklayarak Meli Bendeli ismini almıştı. Yaptığı açıklamlarıyla gündeme gelen Bendeli'nin Tiktok videoları da dikkat çekiyor.

Ünlü oyuncu son olarak mini eteğiyle dans ettiği anları sosyal medya hesabından yayınladı. Oyuncunun o videosu beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 

Gözyaşlarını tutamadı

Ünlü oyuncu Armağan Çağlayan'la röportajında "Ona ben 'travesti olacağım' diye mesaj attım. Arkandayım dedi, yanımda olacaktın dedi. Ben önüme baktım. Böyle olmamın kendisiyle alakası yok. Geç kalmamın alakası var. O yüzden önüme çıkan herkese kızgınım. Anama, oyunculuğa, unutamadım adama, herkese ayrı kızıyorum. Evvelimi bilmeyen ahirimden hesap sormasın. İnsanların şaşkınlıklarını anlıyorum da teessüflerini anlamıyorum" dedi.