Çukur dizisine bomba transfer

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’un oyuncu kadrosuna sürpriz isimler eklenmeye devam ediyor. 4. sezon çekimlerine geçen günlerde başlayan Çukur ekibine ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Filiz Taçbaş da katıldı.

Çukur dizisine bomba transfer

Taçbaş’ın dizide hangi karakteri oynayacağı şimdiden merak konusu oldu . Taçbaş haberi "Çukur çekimlerimde çekilmiş yeni karakterinin fotoğrafı ile Çukur dizisi ile setlere dönmenim heyecanını sizlerle paylaşmak istedim.. Bende sizler kadar heyecanlıyım.. İzmir Foça’dan Çukur için Döndüm" notuyla paylaştı.

Çukur dizisine bomba transfer - Resim : 1

Çukur dizisine bomba transfer - Resim : 2

Filiz Taçbaş kimdir?

Filiz Taçbaş 1964 yılında İstanbul'da doğdu İlk kez 10 yaşındayken, Bilge Olgaç'la kamera karşısına geçti. Uzun bir süre ara verdikten sonra sinema ve dizi çalışmalarına devam etti. Geniş izleyici kitlelerince tanınması, 1992 yılında Mahallenin Muhtarları dizisiyle oldu. Taçbaş, sanat hayatının yanı sıra, profesyonel bir tenis oyuncusudur.

2007 yılında yüksek puan elde ederek, millî takım elemelerine girmiş, millî forma giymiş olup, aynı zamanda gazetelerde tenisle ilgili yazılar yazmaktadır.