Çukur dizisine bu akşam veda edecek isim belli oldu

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'da finale sayılı haftalar kalırken, bu akşam dizinin ilk bölümünden bu yana kadroda bulunan Celasun karakterini canlandıran Kubilay Aka'nın veda edeceği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Çukur dizisine bu akşam veda edecek isim belli oldu

Aras Bulut İynemli, Erkan Koçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu ve Kubilay Aka'nın başrollerini paylaştığı Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'dan hayranlarını üzecek haber geldi.

Seyirciyi Show TV ekranlarına kilitleyen ve heyecanla izlenilen diziye ünlü oyuncu veda ediyor.

 

Çukur dizisine bu akşam veda edecek isim belli oldu - Resim : 2Çukur'da Celasun karakterini canlandıran genç oyuncu Kubilay Aka, diziye veda ediyor.

Dizideki imajı ve tarzıyla seyircinin dikkatini çeken Aka'nın vedası ise hayranlarını üzecek.

OJO Pictures'ın yine Show TV'de seyirciyle buluşacak "Camtavanlar" dizisinde Bensu Soral'la başrol oynayacak.

Peki Çukur'un Celasun'u Kubilay Aka kimdir?

Kubilay Aka, 1995 yılında İstanbul’da doğmuştur.Eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi’nde tamamlamıştır.
Muğla’da özel bir havalimanı şirketinde çalışırken; Ufuk Ergin ve Ozan Doğulu’nun işlemlerini gerçekleştirirken sanatçının yaka kartına bakarak İnstagram adresine ulaşıp mesaj atmasıyla Vatanım Sensin dizisinin deneme çekimlerine çağırılmıştır.

Bu teklifle hayatı değişen Kubilay Aka, ilk oyunculuk deneyimini Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Ali Kemal karakteri ile gerçekleştirmiştir.