Çukur 3. sezon 1. bölüm

Çukur dizisi üçüncü sezonuyla yeniden ekranlara döndü. 3. sezonun ilk bölümü bugün yayınlanıyor. Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'un yeni sezon ilk bölümü saat 20:00'den itibaren yayınlanacak.

Çukur 3. sezon 1. bölüm

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Köstendil, Öner Erkan, Necip Memilli ve Perihan Savaş'ın yer aldığı dizinin kadrosuna Damla Sönmez ve Hazal Subaşı da dahil oldu.

Diziseverler büyük bir heyecan içinde bekliyor. Çukur 3. sezon ne zaman saat kaçta başlıyor? İşte Çukur'un yeni sezonuyla ilgili bilmeniz gereken her şey.

Çukur dizisinin merakla beklenen yeni sezonu 16 Eylül Pazartesi yani bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak. Aras Bulut İynemli’ye yeni sezonda başarılı oyuncu Damla Sönmez eşlik edecek.

Peki Çukur'un 2. sezonunun final bölümünde ne olmuştu? Yeni sezona başlamadan önce hatırlamanız gerekenler neler? İşte detaylar:

Selim arabası ile giderken telefonu çalar. Karşısındaki kişi hastaneden aradığını, cezaevi yakınlarında oğlu Akın Koçovalı'nın ölü bulunduğunu söyler. Selim duydukları karşısında şok geçirir. Arabasını kenara çeker ne olduğunu anlamaya çalışır. Kendinden geçmiş bir halde morga gelerek, kendini tanıtır. Akın Koçoval'yı teşhise geldiğini söyler. Görevli onu morga götürü.

İçeri girdiğinde masanın üzerinde ceset torbasını görür. Sonunda cesaretini toplayarak ceset torbasını açar. Ancak karşısındaki yüz oğlunun yüzü değildir. Bu sırada diğer tarafta oğlu Akın ona doğru bakmaktadır. Selim oğlunu farketmez. Akın “baba” der. Selim şoke olur. Akın babasının yüzüne bakıp gülümser. Kollarını kaldırır ve “bab” diyerek ona doğru yürü. Selim yaşadığı olayın şoku ile ona bir tokat atar. Akın'a ne yaptığını sorar. Ardından oğluna sarılır. 

Çukur'un s03e01 fragmanı aşağıdaki linkten izlenebilir.