Çukur’da çok konuşulacak soygun! Dünyaca ünlü diziye gönderme yapıldı!

109. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara gelen Çukur'da dünyaca ünlü dizi La Case de Papel'deki soygun anlarında kullanılan maskelere ve isimlere gönderme yapıldı.

Çukur’da çok konuşulacak soygun! Dünyaca ünlü diziye gönderme yapıldı!

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Rıza Kocaoğlu ve Perihan Savaş'ın başrollerini paylaştığı Çukur dizisi, dün akşam heyecan dolu bir bölümle ekrana geldi.

Çukur'da Erdenetler'e savaş açan Yamaç Koçovalı, Olga'nın gizli defteri sayesinde Erdenetler'in paraları sakladıkları yerleri buldu. Paraların bir kısmının ise banka şubesinin duvarlarındaki gizli bölmelerde olduğunu öğrenen Yamaç, adamlarıyla birlikte bankayı soydu.

Çukur’da çok konuşulacak soygun! Dünyaca ünlü diziye gönderme yapıldı! - Resim : 1

Bankayı bastılar!

Yamaç ve adamları Cengiz Erdenet maskeleri taktı. Yamaç bankanın paralarını almadı. Ancak duvarlardaki gizli bölmeleri kırarak Cengiz Erdenet'in yasa dışı yollardan kazandığı ve sakladığı dolarları çaldı.

Çukur’da çok konuşulacak soygun! Dünyaca ünlü diziye gönderme yapıldı! - Resim : 2

La Case De Papel’e Gönderme!

Dünyaca ünlü La Casa de Papel dizisine de gönderme yapılan sahnede, Yamaç'ın İstanbul kod adını alması dikkat çekti. Yamaç'ın adamları ise kendilerine Adana, Antalya ve Mardin gibi şehirleri isim olarak seçti.

La Casa de Papel'de İspanya Kraliyet Darphanesi'ni ele geçirerek milyonlarca euro basan ekipteki ana karakterler için Berlin, Oslo, Helsinki, Moskova, Rio gibi şehirlerin isimlerini kullanılmıştı.

 Çukur’da çok konuşulacak soygun! Dünyaca ünlü diziye gönderme yapıldı! - Resim : 3

Çukur Son bölümde neler oldu?

Çukur'da Kulkan Erdenet'in kaçırdığı ve ölüm tuzağı kurduğu Efsun ve Nehir'i kurtarmak için Koçovalılar'ın 2 saati vardı. Kulkan'ın sorduğu garip bilmecelerin sırrı zor da olsa çözüldü ve kurtarma planı başladı. Medet, Celasun ve Meke Sarıyer'e Efsun'un olduğu mermerciye giderken; Cumali, Metin ve Aliço Kadıköy'e Nehir'in olduğu tiyatroya gittiler. Hem Nehir hem de Efsun son anda kurtarıldı.