Büyük aşkı ihanet bitirdi

Çukur dizisinin Celasun'u Kubilay Aka ile son olarak Bir Litre Gözyaşı dizisinde Cihan karakterini canlandıran Miray Daner ihanet yüzünden ayrıldı. Vatanım Sensin dizisinin setinde başlayan aşk, dün akşam bitti. Önce Kubilay, ardından da Miray Daner, Aka'yı sildi. Aka, Instagramdan açıklama yaptı.

Büyük aşkı ihanet bitirdi

Kubilay Aka ve Miray Daner, sette başlayan aşklarını farklı projelerde çalışmaya devam etseler de bugüne kadar devam ettirmişti. Genç çiftler her fırsatta birbirilerine olan sevgisinden bahsederken, sosyal medya hesaplarından yaptıkları yorumlara beğeni yağıyordu.

Aşk dedikodularının ilk çıktığı dönemde sessizliklerini koruyan genç çiftler, sonunda ısrarlara dayanamayarak birlikte fotoğraf paylaşmış ve aşklarını ilan etmişti. Kubilay Aka ile Miray Daner çifti dizi hayranlarının en beğendiği çiftler arasında yer alırken, ikilinin evleneceği konuşulmaya başlanmıştı.

İhanet birlikteliği bitirdi

Miray Daner ile Kubilay Aka çifti hakkında ortaya çıkan gerçek ise bir anda her şeyi değiştirdi. Kubilay Aka'nın bir mekanda yanında kadınlarla birlikte eğlendiğini ve çok samimi olduğunu öğrenen Miray Daner, gecenin ardından ilişkisini bitirdi. Aka'nın Daner'den özür dilediği ancak karşılık bulamadığı ileri sürüldü.

Fotoğrafları sildi, takipten çıktı!

Kubilay Aka, ihanet haberimizin ardından Miray Daner ile fotoğraflarını Instagram hesabından sildi. Bununla da kalmayan Aka, Daner'i takipten de çıktı. Miray Daner ise ne fotoğrafları kaldırdı, ne de takipten çıktı. Hala Kubilay Aka'yı takip ediyor ve fotoğrafları duruyor.

Miray Daner de sildi!

Kubilay Aka'nın fotoğrafları silip takipten çıkmasının ardından bu kez de Miray Daner, Aka'nın yer aldığı fotoğrafları Instagram hesabından sildi ve takipten çıktı.

İkilinin birbirlerinin fotoğraflarına yaptığı yorumlar ise duruyor...

Kubilay Aka'dan açıklama

Kubilay Aka Instagram hesabından yaptığı açıklamayla ayrılığı doğruladı.

Aka, Instagram hesabından şu paylaşımı yaptı;

Büyük aşkı ihanet bitirdi - Resim : 2

Aşk mesajları mest etmişti

Genç aşıklar zaman zaman sosyal medya hesaplarından birbirlerine yorum yaparak duygularını dile getiriyordu. Özellikle Kubilay Aka'nın yazdığı yorumlar aşkın ne kadar yoğun yaşandığını ortaya koyuyordu. İşte o yorumlardan bazıları...

Kubilay Aka'dan Miray Daner'in fotoğrafına: Sen öyle gülersen hoş gelir bahar

Kubilay Aka'dan Miray Daner'in fotoğrafına: Benim güneşim de bu saatte doğuyor

Kubilay Aka'dan fotoğraf ve yorum, Daner'den yanıt: Gözlerim maviyi sen o gün gülümsediğinde sevdi... Çünkü gözlerim en içten sana gülümsedi...

Aka'dan Daner'e: Dünyanın en güzel gülüşüne sarılmak kadar güzel seninle hayatı adımlamak ve dünyanın en güzel şeyi tüm gaileler içinde seninle aşktan da fazla olmak. İyi ki!

Daner'den doğum gününde Aka'ya: Daha nice güzel anılar biriktirmemiz dileğiyle,iyi ki doğdun

Kubilay Aka kimdir?

Kubilay Aka, 5 Mayıs 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi mezun oldu. “Vatanım Sensin” dizisinde iki sezon boyunca Ali Kemal karakterini canlandıran Aka, halen “Çukur” dizisinde Celasun karakterine hayat vermektedir. Kubilay Aka, oyunculuğa başlama hikayesini şu sözlerle anlamıştı:

Büyük aşkı ihanet bitirdi - Resim : 4
Miray Daner ile Kubilay Aka

Muğla-Milas Havalimanı’nda özel bir şirkette çalışıyordum. Ufuk Ergin, sanatçısı Ozan Doğulu ile lounge kısmına giriş yaptı. İşlemlerini gerçekleştirdim. O sırada yaka kartımdan adıma soyadıma bakmış. 10 dakika sonra Instagram’dan bir mesaj geldi. Bana “Vatanım Sensin” dizisindeki Ali Kemal karakteri için deneme çekimine gelip gelemeyeceğimi soruyordu. Görmesem, kim olduklarını bilmesem, birileri bana şaka yapıyor zannederdim.

Kubilay Aka, Vatanım Sensin dizisinin ardından Çukur dizisinde Celasun karakterini canlandırdı.

Miray Daner ile Kubilay Aka
Miray Daner ile Kubilay Aka

Miray Daner kimdir?

Miray Daner, 5 Ocak 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Liseyi Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü’nde okumaktadır. Müzik ile ilgili eğitimini piyano ve çello üzerine almaktadır. Şarkı söylemeyi sevdiğini ve yakın çevresi tarafından sesinin beğenildiğini de belirtmiştir.

Ses eğitimi de alarak oyunculuk açısından kendisini başarılı kılacak özellikleri de kazanmaya devam etmektedir. Annesi de psikolog olan genç oyuncu, ilerisi için de oyunculuğu açısından yine katkı sağlayacağını düşündüğü psikoloji bölümünde okumak istediğini belirtmiştir.

Kariyerine on yaşında iken, 2009-2010 sezonunda 23 Nisan 2009 Aslan Max Ödülleri’nde En Sevilen Çocuk Dizisi ödülünün sahibi olmayı başarmış olan Bez Bebek isimli dizide aldığı bir rolle başlamıştır. Daha sonra ise Papatyam isimli dizide 4 sezon boyunca yer alarak uzun soluklu oyunculuk yapmıştır.

121 bölüm boyunca Papatyam dizisinde Gonca karakteri ile ekranlarda yer alan Miray Daner, bu dizide Metin Akpınar ile birlikte oynamış olmasının kendisine çok şey kattığını, set disiplininden, oyunculuğa kadar öğrendiği pek çok şeyin O’nun sayesinde olduğunu belirtmiştir.

Disney Channel Türkiye kanalında yayınlanan Zil Çalınca isimli çocuk dizisinde de başrol oynamıştır. Burada canlandırdığı Duygu karakteri tüm çocuklar tarafından da sevilerek takip edilmiştir. Papatyam dizisinden sonra oyunculuğu bir meslek olarak da icra etmeye karar verdiğini belirtmiştir.

Oyunculuğunu beğendiği sanatçılar olarak Natalie Portman, Jennifer Lawrence ve Cate Blanchett gibi ünlü Hollywood’lu oyuncuların ismini saymaktadır. 2013 senesinde komedi türündeki çocuk filmi olan Arkadaşım Max’de küçük bir çocuğun ablasını rolünde yer almıştır.

Çınar Ağacı isimli dizide de ergenlik çağının başındaki şımarık bir karakter olan Pelin karakteri ile yer almıştır. Geniş kitlelerce tanınmasında büyük etkisi olan ve orijinali Amerika’da The O.C. ismi ile yayınlanmakta olan Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya ile birlikte rol aldığı Medcezir dizisinde ise Serenay Sarıkaya’nın küçük kardeşi olan Beren Beylice rolü ile izleyici karşısına geçmiştir.

2013 yılında başlayıp 2015 yılında 77. bölümü ile izleyiciye veda eden dizide ilk sezon ana karakterlerden birisi olarak yer almıştır. Serenay Sarıkaya ile uyumlu oyunculuğu beğenilerek takip edilmiştir.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in baş rollerini paylaştığı Vatanım Sensin isimli dizide de Cevdet ve Azize’nin memleket sevdalısı Hilal karakterini canlandırmıştır. 2018 yeni yayın döneminde Kanal D'e ekrana gelecek olan Bir Litre Gözyaşı dizisinde tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanan Cihan karakterine hayat verdi.

Miray Daner’in rol aldığı diziler

  • Bez Bebek – 2008
  • Papatyam – 2009-2011
  • 1 Kadın 1 Erkek – 2010
  • Zil Çalınca – 2012
  • Zil Çalınca Avı – 2012
  • Merhaba Hayat – 2012-2013
  • Medcezir – 2013-2015
  • Vatanım Sensin- 2015-2018
  • Bir Litre Gözyaşı - 2018