Galatasaray'ın efsane ismine veda! Aras Bulut İynemli de sevgilisini yalnız bırakmadı!

Çukur'un yıldızı Aras Bulut İynemli sevgilisi Bige Önal'ın hayatını kaybeden babası Erhan Önal'ın cenazesinde yalnız bırakmadı. İşte cenaze töreninde yaşananlar...

Galatasaray'ın efsane isimlerinden Erhan Önal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Erhan Önal'ın oyunculuk yapan kızı Bige Önal gözyaşlarına boğulurken erkek arkadaşı Aras Bulut İynemli de, sevgilisini bu zor gününde yalnız bırakmadı. Güçlükle ayakta duran Bige Önal'a destek verdi.

Galatasaray'ın efsane ismine veda! Aras Bulut İynemli de sevgilisini yalnız bırakmadı! - Resim : 1

Hayatını kaybeden Türk futbolu ve Galatasaray'ın efsane isimlerinden Erhan Önal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Önal için Bornova Kent Mezarlığı'nda tören düzenlenirken, cenaze namazı da pandemi koşulları nedeniyle kabristanda kılındı. 

Galatasaray'ın efsane ismine veda! Aras Bulut İynemli de sevgilisini yalnız bırakmadı! - Resim : 3

Cenazeye spor, sanat ve iş dünyasından birçok kişi katıldı. Ayrıca taraftarlar da Erhan Önal'ın cenazesinde hazır bulundu. Önal'ın oyunculuk yapan kızı Bige Önal ve ailesi gözyaşlarını tutamadı.

"Hem çok iyi bir insandı hem de çok iyi bir futbolcuydu"

Erhan Önal'ın Galatasaray'da birlikte oynadığı takım arkadaşları Arif Kocabıyık ve Metin Yıldız büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi. Arif Kocabıyık Erhan Önal'ın çok iyi bir kişiliğe sahip olduğunu belirterek, "Çok üzgünüm, kendisi hem çok iyi bir insandı hem de çok iyi bir futbolcuydu. Hepimizin başı sağolsun, onu özleyeceğiz" dedi.