Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan New York'ta kritik görüşmeler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 76. Genel Kurulu'na katılmak üzere bulunduğu New York'ta, kritik görüşmelere imza attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan New York'ta kritik görüşmeler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 76. Genel Kurulu'na katılmak üzere bulunduğu New York'ta, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Milanoviç, Slovenya Cumhurbaşkanı Pahor, Gürcistan Başbakanı Garibaşvili, Polonya Cumhurbaşkanı Duda, Gine Bissau Cumhurbaşkanı Embalo, Volodimir Zelenskiy ve Finlandiya Cumhurbaşkanı Niinistö ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hırvatistan Cumhurbaşkanı Zoran Milanoviç ile Yeni Türkevi'nde basına kapalı gerçekleşen görüşmesi, yaklaşık 30 dakika sürdü. Görüşmede, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş da hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan New York'ta Slovenya Cumhurbaşkanı Pahor ile bir araya geldi. Yeni Türkevi'nde basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 30 dakika sürdü. Görüşmede, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş da hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York'ta Polonya Cumhurbaşkanı Duda ve Gine Bissau Cumhurbaşkanı Umaro Sissoco Embalo ile de ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirdi.

Erdoğan ayrıca Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ve Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö ile bir araya geldi.