"KKTC'de tüm dünyaya mesajlarımız olacak, bir müjde vereceğim"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası gazetecilere açıklama yaptı. Erdoğan açıklamasında, "KKTC'de tüm dünyaya mesajlarımız olacak, bir müjde vereceğim." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası gazetecilere açıklama yaptı. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları...

Pazartesi günü Kuzey Kıbrıs'a seyahatimiz var. Geniş bir heyetle Kuzey Kıbrıs seyahatini gerçekleştireceğiz. Birinci gün Kuzey Kıbrıs parlamentosunda milletvekillerine bir hitabımız olacak.

Kıbrıs'ta Ersin Bey'le görüşmelerimiz var, seyahati verimli hale getireceğiz. KKTC'de tüm dünyaya mesajlarımız olacak, bir müjde vereceğim.

Felaketin boyununun Almanya'da vahim olduğunu duyduk. Bizim de Rize'de bir sel felaketimiz oldu. Biliyorsunuz 3 bakanımız orada. Yoğun bir şekilde AFAD'ın çalışmaları da devam ediyor. Ölenlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Fakat biliyorsunuz Doğu Karadeniz her zaman bu tür felaketlerle karşı karşıya...

15 Temmuz itibarıyla toplamda 3 bin 876 proje ulusal, uluslararası gerçekleştirildi. Çeşitli yürüyüşler, sergiler, anma toplantıları gerçekleştirildi. 15 Temmuz Demokrasi Müzesi dünyaya çok güzel mesajlar verecek, içeriği itibarıyla insanı duygulandıran, yeri geldiğinde gözyaşlarına hakim olamadığımız bir müze oldu.