Bakan Vedat Bilgin ve Nureddin Nebati'den peş peşe EYT paylaşımı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesinde yaş sınırının olmayacağını açıklamasının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Bakan Vedat Bilgin ve Nureddin Nebati'den peş peşe EYT paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesine ilişkin, "Bugün sizlerle paylaşacağımız düzenlemeyle yaklaşık 2 milyon 250 bin vatandaşımız daha emekli olma hakkına kavuşuyor. Emeklilik hakkının kullanılması hususunda herhangi bir yaş sınırı uygulanmayacaktır." dedi.

 "Geçmişten kalma devasa sorunları bir bir çözmeye devam ediyoruz"
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili paylaşımda bulundu. Bakan Bilgin tweetinde "Geçmişten kalma devasa sorunları bir bir çözmeye, bir sosyal devlet olma bilinciyle emeğe sahip çıkmaya devam ediyoruz. EYT meselesini yaş sınırı olmadan çözüyoruz. Hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.

"Yaklaşık 2 milyon 250 bin vatandaşımız emekli olma hakkına kavuşuyor"
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de, yaptığı paylaşımında "Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, EYT’de yaş sınırı uygulamama kararı aldık. Mali boyutunda asla fedakarlıktan kaçınmadığımız bu düzenleme ile birlikte yaklaşık 2 milyon 250 bin vatandaşımız emekli olma hakkına kavuşuyor. Hayırlı olsun" dedi.