Cumhurbaşkanı Erdoğan temelini atmıştı! 81 ilde tanıtımlar başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği ve 25 Ekim'de 17 ilde ilk temellerin atıldığı İlk Evim İlk İşyerim Projesi'nde detaylar araştırılmaya devam ediyor. TOKİ vatandaşları bilgilendirmek için kentleri turluyor. TOKİ Proje Uzmanı Hasan Hüseyin Çelik, İstanbul Taksim meydanında bulunan tanıtım tırında tv100 muhabiri Emre Timur'un sorularını yanıtladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tanıtım tırları ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla ilk temelleri atılan dar gelirliler için sosyal konut projesine ilişkin merak edilenleri vatandaşlara anlatmak amacıyla kentleri turluyor. TOKİ Proje Uzmanı Hasan Hüseyin Çelik, İstanbul Taksim meydanında bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na ait tırda tv100 muhabiri Emre Timur'un sorularını yanıtladı.

TOKİ Proje Uzmanı Çelik, "Bilgiye erişimde zorluk çeken vatandaşlarımız için bir tanıtım tırı planladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'mız ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'mız. Bakan Murat Kurum'un talimatıyla bilgiye erişimde zorluk çeken vatandaşlarımız için 81 ilde 7 tır tanıtımıyla beraber vatandaşlarımızın ayağına giderek, onlara 'Projeye nasıl başvurulur? Nasıl İlk Arsam'a başvurulur? Nasıl İlk İşyerim'e başvurulur?' gibi vatandaşlarımıza kolaylıklar sağlıyoruz" açıklamasında bulundu.

Çelik, vatandaşların en çok merak ettiği konuların başında konutların mimarilerinin geldiğini kaydederek, sanal gerçeklik gözlükleri ile tanıtım tırlarında birebir aynılarını gördüklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan temelini atmıştı! 81 ilde tanıtımlar başladı - Resim : 1