Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan altılı masa göndermesi: Toplanıp dağılmaktan başka bir icraat yapamıyorlar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da gençlerle buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada altılı masaya tepki gösterdi. Erdoğan, "Her türlü ayak oyununun çevrildiği, fitne, fesadın kol gezdiği bu garip birliktelikten ülkeye ve gençlere hayır gelmeyeceği anlaşılmıştır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan altılı masa göndermesi: Toplanıp dağılmaktan başka bir icraat yapamıyorlar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İlk Oyum Erdoğan'a İlk Oyum AK Parti'ye" programında önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında altılı masayı da eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sandık önümüze geldiğinde yapacağımız tercih çok net. Ülkemiz ya 6'lı masa denilen ucubenin insafına kalacak ya da Cumhur İttifakı ile geleceğe yürüyecektir" dedi.

Gençlere, "Türkiye'yi 2053 vizyonuyla buluşturacak kuşaklar sizlersiniz" diyerek seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim 20 sene boyunca yürüttüğümüz mücadeleye siz sahip çıkacaksınız. Gururla taşıdığımız millete hizmet bayrağını sizler devralacak, sizler yükselteceksiniz. Son 20 yılda ne yaptıysak Türkiye'yi bugünlere hazırlamak için yaptık. Hedeflerimizi tek tek gerçeğe dönüştürdük" ifadelerini kullandı.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle;

Sevgili genç kardeşlerim, kıymetli dava arkadaşlarım, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum... Buradan, dadaşlar diyarı Erzurum'un Palandöken gibi asil, ilmi İbrahim Hakkı Gazi hazretleri gibi derin, Nene Hatun gibi yürekli, Habib Baba gibi ferasetli gençlerini selamlıyorum. Sizlerin vasıtasıyla Türkiye için hayal kuran tüm gençlerimize selamlarımı gönderiyorum. Açılışını yaptığımız eder ve hizmetlerin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Siz, dosta güven düşmana korku salan bu muhabbetiniz için her birinize şükranlarımı sunuyorum. İnşallah asıl gurur paylaşımını seçimin akşamı yapacağız. Gençler, rabbim birliğimizi daim eylesin. Sizlerin şu heyecanını görüp de duygulanmamak mümkün mü?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan altılı masa göndermesi: Toplanıp dağılmaktan başka bir icraat yapamıyorlar! - Resim : 1

"Hep gençlerle birlikte yol yürüdüm"

Bir de diyorlar ki AK Parti'de gençlik yok! Gençlerimizle vakit geçirmenin benim için her zaman yeri ayrı oldu. Hep gençlerle birlikte yol yürüdüm. Türkiye'yi karış karış dolaşırken özellikle gençlerimizle bir araya gelmeye önem veriyorum. Biliyorsunuz geçen hafta Mardin'deydik. Öncesinde Diyarbakır'da, Konya'da, Samsun'da ve daha nice ilimizde gençlerimizle sohbetler yaptık. Birileri gençlere sürekli karamsarlık aşılarken biz hiç ayrım yapmaksızın tüm gençlere umut olduk. Biz her alanda gençlerimizin önünü açtık. Muhalefet toplanıp dağılmaktan başka hiçbir icraat yapmazken biz ülkemizin dört bir yanındaki gençlerimize kulak verdik. Biz gittiğimiz şehirlerde kardeşlerimizin soflarına misafir olduk.

Kılıçdaroğlu'na hamburger göndermesi

Birileri gençlere sürekli karamsarlık, biz hiç ayrım yapmaksızın tüm gençlere umut olduk. Gençlerimizin duyguları üzerinden siyasi saltanatlarını yürütmeye çalışanlara inat biz gençlere kulak verdik. Bizileri FETÖ'cülerle benzin istasyonlarında hamburger yemek için 10 bin km uzağa giderken biz cağ kebabı yedik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan altılı masa göndermesi: Toplanıp dağılmaktan başka bir icraat yapamıyorlar! - Resim : 2

"Türkiye'yi 2053 vizyonuyla buluşturacak kuşaklar sizlersiniz"

Türkiye'nin diğer ülkelerindeki yaşıtlarına taş çıkartacak kadar azimli, çalışkan bir gençliği var. Türkiye'nin ufku geniş gençliği var. Türkiye'nin tarihinden, medeniyet değerlerinden beslenen özgüven sahibi bir gençliği var. Bu gençliği her yerde bulamazsınız. Sizlere baktıkça tüm özelliklere çok daha fazlasına sahip bir gençlik görüyorum. Karşımda TEKNOFEST gençliğini görüyorum. Sizler bizim aydınlık yarınlarımızın teminatısınız. Türkiye'yi 2053 vizyonuyla buluşturacak kuşaklar sizlersiniz. Bugün bu salonda adım adım Türkiye Yüzyılı'nı inşa edecek mimarlar var. Bizim 20 sene boyunca yürüttüğümüz mücadeleye siz sahip çıkacaksınız. Gururla taşıdığımız millete hizmet bayrağını sizler devralacak, sizler yükselteceksiniz. Son 20 yılda ne yaptıysak Türkiye'yi bugünlere hazırlamak için yaptık. Hedeflerimizi tek tek gerçeğe dönüştürdük.

"10-11 tane büyükşehrin var oralarda kaç tane yurt yaptınız?"

Bay Kemal ne diyor? Bir senede bütün yurt sorunlarını çözermiş. 10-11 tane büyükşehrin var oralarda kaç tane yurt yaptınız? Burs ve kredi imkanlarını genişlettik. Buradan sesleniyorum, Bay Kemal altılı masa. Burs neydi 45 liracıktı. Yılbaşından itibaren lisans öğrencileri için bin 250 liraya, yüksek lisans öğrencileri için 2 bin 500 liraya, doktora öğrencileri için 3 bin 750 liraya çıkarttık.

Bir hafta sonra içinde bulunduğumuz yıla veda edecek yeni umutlarla 2023’ü karşılayacağız. Tabii 2023, sıradan bir yıl olmanın ötesinde tarihimizde pek çok dönüm noktasını içinde barındıran bir sembol.

Donanmanın en büyük gemisi Anadolu'yu gelecek sene kullanıma sunuyoruz. Kızılelma'nın seri üretimi başlıyor, milli muharip uçağımızı hangardan çıkarıyoruz.

"Birkaç ay sonra TOGG'un oltu siyahını yollarda görmeye başlayacağız"

TOGG'u sizlerin de heyecanla beklediğini biliyorum. İnşallah birkaç ay sonra TOGG'un oltu siyahını yollarda görmeye başlayacağız.

Karadeniz'de keşfettiğimiz doğal gazı 2023'ün ilk çeyreğinde evlerimizde kullanacağız"

Karadeniz'de keşfettiğimiz 540 milyar metreküplük doğal gazı 2023'ün ilk çeyreğinde evlerimizde kullanacağız. ABD ile görüntülü konuşmayı teknoloji sanan cahiller olmak üzere, ülkemizi hafife alanlara ülkemizin nereye geldiğini hep beraber göstereceğiz. Sandık önümüze geldiğinde yapacağımız tercih çok net. Ülkemiz ya 6'lı Masa denilen ucubenin insafına kalacak ya da Cumhur İttifakı ile geleceğe yürüyecektir.

Göreve geldiğimizde Türkiye'nin 1 numaralı sorunu neydi? Terör... Şimdi öyle bir derdimiz kaldı mı? Ne dedik 'onların inlerine gireceğiz...' girdik mi? Birileri Suriye’nin kuzeyine gidip oralarda turistik seyahat yapacaklarmış, onlar terörle böyle mücadele ediyor biz inlerine girerek ediyoruz. Farkımız bu.