Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması

Meclis açılısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonları ilgilendiren asgari ücretle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması

TBMM'nin 27. dönem 6. Yasama yılı açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Milyonlar asgari ücret ile ilgili haberi beklerken, Erdoğan'ın mesajı heyecan yarattı.

Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında asgari ücrete değindi. Erdoğan "İnşallah yılbaşında tüm ücretlilerin durumlarını, kayıpların telafi edecek şekilde gözden geçireceğiz." dedi.

Yeni Anayasa mesajı da dikkat çekti

Erdoğan'ın dikkat çeken sözleri şöyle: "Yeni anayasa konusunda 2013-2021 yıllarında yaptığımız samimi çağrılar ülkemizi maalesef böyle bir kazanımla buluşturmaya yetmedi. İçimizde ukde kalan bir mesele de ülkemizi, sivil, demokratik, vizyoner bir anayasaya kavuşturmaktır. Samimi çağrılar ülkemiz böyle bir kazanımla buluşturamadı. Yeni dönem Meclisimizin, Türkiye'yi hakkı olan yeni anayasayla buluşturarak, darbe dönemlerinin son izini sileceğine inanıyorum."