Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Karaman İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösteren Erdoğan, "Sıkıysa çık havlayanları sustur. Bu ülkede dinimize saldıranların hesabını sormayı biliriz" dedi. Erdoğan, Konya-Karaman hızlı trenini bir hafta ücretsiz olacağını duyurdu

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Karaman İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

CHP'nin malum tiplerinin konuşmalarına bakmayın. Onların dinden, diyanetten nasibi yok. Bay Kemal kalkıp da yanındaki o malum tiplerin söyledikleri karşısında herhangi bir şey söylüyor mu? Niye söylemiyor? Çünkü onun cinsi de cibiliyeti de o. O birilerini havlatıyor kendisi de arkadan izliyor. Bay Kemal, biz bunları yutmayız. Kimin ne olduğunu da çok iyi biliriz. Sıkıysa çık bu havlayanları sustur. Bu ülkede dine saldıranların hesabını sormayı biliriz. 

Çocukların dini erken yaşta öğrenmesi bir siyasi partiyi niçin rahatsız eder? Bu garabet CHP'ye has bir durumdur. Gazi Mustafa Kemal'in ardından halka rağmen halkçılık yapan, milletten yüz bulamadığı için demokrasi dışı güçlerden iktidar dilenen aciz bir siyasi teşekkül haline dönüşmüştür. 

Hızlı tren müjdesi

Konya-Karaman hızlı trenini bir hafta ücretsiz yapalım. İnşallah bu da bu hattın sadakası olur. 

"Baş teröristleri inlerinde vuracağız'' 

Biz Kandil'i vuruyoruz. Şimdi hedef baş teröristleri de inlerinde vurmak. Onları da Kandil'de vuracağız, Cudi'de vuracağız. Bu ülkede duramayacaklar. Sınırdan kaçıp gidecekler.