Cumhurbaşkanı imzaladı! Yapılan atamalar sonucunda iki bakanlıkta çok önemli değişiklik oldu

Yayımlanan Resmi Gazete ilanında iki bakanlıkta çok önemli değişiklikler oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda görevden alma ve atamalar gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı imzaladı! Yapılan atamalar sonucunda iki bakanlıkta çok önemli değişiklik oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda görevden alma ve atamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Nazan Yılmaz görevden alındı.

Çalışma Genel Müdürü görevden alındı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder görevden alındı. Yerine Uluslararası İşgücü Genel Müdürü Sadettin Akyıl getirildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik

Çevre Bakanlığında değişiklikler oldu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Nazan Yılmaz görevden alındı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliklerine Selamettin Ermiş ve Orhan Barda atandı.