Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?

Cuma namazı çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatiliyle ilgili olarak yöneltilen bir soruya, "9-10 gün gibi konuşuluyor, üzerinde çalışıyoruz. Millete Sesleniş'te halkımıza duyuracağım" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır'da cuma namazı çıkışında basının sorularını cevapladı. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları...

Kurşunlu Camii bu beldemizin bir tacıydı uzun zaman sonra burada cuma namazı kıldığımız için bahtiyarız. Suriçi'nin güzelliklerini görüyorsunuz.Çok çok güzelleştirilmiş bir Diyarbakır inşa ediyoruz.

Her şeyden önce aşılamada 58 milyonu aşmış durumdayız. Bir kademe sistemi de getiriyoruz. En son Biontech ve Sinovac aşılarımız geldi. En yakın zamanda Uğur Bey ve eşi de misafirimiz olacak. Böylece biontechte daha seri adım atacağız. Diyarbakır'daki aşı isteksizliğini de gidereceğiz. Aynen batıda nasıl aşı yapılıyorsa Diyarbakır'da da süratle olacağına inanıyoruz.

Şu anda arkadaşlarımız çalışmaları sürdürüyor. Tatil süreci 10 ile 9 arasında dolaşıyor. Kurban bayramı tatil süresini Millete Sesleniş'te duyuracağız.

Cumhurbaşkanlığı süreci bizim hızımızı artırıyor. Bu sistem ülkemiz için çok faydalı olmuştur zira karar mekanizmaları daha hızlı ve rahat adım atıyor. Bu sistem dünyanın en gelişmiş ülkelerinde de görülüyor.