Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücrette aralık ayını işaret etti: "En uygun rakama çıkaracağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve 6. Gençlik Buluşmasında açıklamalarda bulundu. Gençlik için tüm fedakarlıkları yapmaya hazır olduklarının altını çizen Erdoğan, "Bizim tek derdimiz 'Asım'ın Nesli' olarak gördüğümüz bu gençliği o uç noktalara bu ruhla yetiştirmek" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücrette aralık ayını işaret etti: "En uygun rakama çıkaracağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve 6. Gençlik Buluşmasında açıklamalarda bulundu.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilen buluşmada, gençlik için tüm fedekarlıkları yaptıklarını belirterek, "TÜGVA'nın şu anda 300 bin üyesi var. TÜGVA'nın konumu çok çok önemli. Sizler bu neslin temsilcileri olarak karşımızdasınız. Sizlere elimizden ne gelirse Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığımız ve Cumhurbaşkanlığı olarak tüm fedakarlıkları yapıyoruz. Bizim tek derdimiz 'Asım'ın Nesli' olarak gördüğümüz bu gençliği o uç noktalara bu ruhla yetiştirmek" dedi.

"Amacımız asgari ücreti en uygun rakama çıkarmak"

Erdoğan, konuşmasının devamında ise şu ifadeleri kullandı:

"Rusya ile Ukrayna savaşı arasında arabulucu rolü oynayan ülke Türkiye. Bu süreçte yıpranmadık. Biz kış için tüm hazırlıklarımız yaptık. Avrupa kara kara düşünüyor. Derdimiz şu anda doğal gazı vatandaşımıza daha uygun nasıl ulaştırırız. AK Parti zulme asla müsama göstermez. Amacımız aralık ayında yapılacak olan düzenleme ile asgari ücreti en uygun rakama çıkarmak.

Biz bunun için varız, yolsuzlukların olmadığı, yoksulluğun olmayacağı bir Türkiye'yi biz yaparız"