Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan seçim tarihi mesajı! Erdoğan'dan "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda” programında önemli açıklamalar

Antalya’da düzenlenen "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda” programında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “2023’te ülkemiz demokrasi tarihinin en kritik seçimlerinden birini yapacaktır. Türkiye'yi birilerinin ayak oyunlarına mahkûm etmemekte kararlıyız” dedi. Erdoğan ayrıca, "Belki tarihini birazcık öne alacağımız seçimlerle ilgili hazırlıklarımızı zaten uzun bir süredir yürütüyorduk" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan seçim tarihi mesajı! Erdoğan'dan "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda” programında önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya’da AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı tarafından düzenlenen "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda” programında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Şurada 4-5 gibi bir dönemde yoğun bir çalışma yapıp inşallah sandıkları patlatırcasına neticeyi alacağız. 2023'ten sonrasını da Türkiye'de biz imar edeceğiz. Dünya Türkiye'ye bakıyor. Rusya-Ukrayna'da dünya bir müdahalede bulunabiliyor mu? Hepsi silah tüccarlarına bakıyor. Biz de acaba dünya barışını nasıl sağlayabiliriz bunun gayreti içerisindeyiz. Putin ile görüşüyoruz, Zelenski ile görüşüyoruz. Biz biliyoruz ki dünya anca barış üzerinde yükselir. Sayın Putin bana diyor ki ben tahılı vereyim siz fakir Afrika ülkelerine ulaştırın. Biz bunu una çevirelim, Afrika ülkelerine gönderelim. Mutabık kaldık. Fakat biz kararlıyız, biz fakir Afrika ülkelerine bu ürünleri göndereceğiz.

“Zararları rekor sürede gideriyoruz”

Hep beraber bölgelere dağıldık, bizim için önemli olan... Anamız da orası babamız da orası... Bugün bir tanesi şunu söyledi. Ben böyle bir şeyi umut etmezdim ama siz beni yanılttınız. Siz bizi süratle yaptınız teslim ettiniz. Evler de maşallah villa. Emeği geçen arkadaşlara Bakan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

“Türkiye’yi birilerinin ayak oyunlarına mahkum etmemekte kararlıyız”

Cumhuriyetimizin 100. yaşını kutlayacağımız 2023'te ülkemiz, aynı zamanda demokrasi tarihinin en kritik seçimlerinden birini yapacaktır. 2023’te ülkemiz demokrasi tarihinin en kritik seçimlerinden birini yapacaktır. Belki tarihini birazcık öne alacağımız seçimlerle ilgili hazırlıklarımızı zaten uzun bir süredir yürütüyorduk. Türkiye'yi birilerinin ayak oyunlarına mahkum etmemekte kararlıyız. Türk bayrağından, Türk kavramından nefret edenlerle mücadelemizin süreceği bir seçimi yaşayacağımızı şimdiden söylüyorum. Kimin demokrasi ve özgürlüklerden yana olduğunu gösterecek tarihi düzenlemenin 400'ün üzerinde bir kabul oyuyla Meclis'ten geçeceğini ümit ediyoruz.

Başörtüsü teklifi

Meclis'e sunduğumuz Anayasa değişikliği teklifi ile inşallah kadınlarımızın kılık kıyafet özgürlüğünü garanti altına alacak, aile kurumunu, sapkın akımların sinsi saldırıları karşısında daha muhkem hale getireceğiz. Kimin demokrasi ve özgürlüklerden, kimin de faşizm ve yasaklardan yana olduğunu gösterecek bu tarihi düzenlemenin 400'ün üzerinde kabul oyuyla Meclis'imizden geçeceğini ümit ediyoruz. Milletimizin asırlık hayallerinin sembolü olan Türkiye vizyonumuzu inşa edene kadar mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.