Cüneyt Arkın'ın bir kızı olsa nasıl olurdu? Böyle!

Türk sinemasının elmiş geçmiş en büyük jönlerinden Cüneyt Arkın'ın kimsenin bilmediği bir kızı olduğu ortaya çıktı. Cüneyt Arkın'ın ikinci evliliğinden olan oğulları Murat ve Kaan'ı herkes biliyor ancak, kızı Filiz Canlı'yı kimse bilmiyor. İşte Cüneyt Arkın'ın ilk evliliğinden olan kızı Filiz...

Cüneyt Arkın'ın bir kızı olsa nasıl olurdu? Böyle!

Türk sinemasının yaşayan efsanesi Cüneyt Arkın, bir döneme damga vurdu.Cüneyt Arkın kariyeri dışında konuşulmaktan hiçbir zaman hoşlanmadı.Betül Cüreklibatur ile hayatını birleştiren usta oyuncunun Murat ve Kaan adındaki oğullarını tüm Türkiye tanıyordu. Zaman zaman ekranlarda yer alan iki kardeş, babalarına benzerliğiyle de dikkat çekti. Ancak Cüneyt Arkın hakkında herkesi şaşkına gerçek ortaya çıktı. Arkın'ın sır gibi bir kızı olduğu ortaya çıktı.

Cüneyt Arkın'ın bir kızı olsa nasıl olurdu? Böyle! - Resim : 1

Kızını ne gördü ne gösterdi

Betül Cüreklibatur ile hayatını birleştiren usta oyuncunun Murat ve Kaan adındaki oğullarını tüm Türkiye tanıyordu. Cüneyt Arkın, oyunculuğa başlamadan önce ilk evliliğini meslektaş Güler Mocan ile yapmıştı. Usta oyuncunun meğer bu evlilikte 1966 yılında bir kızı oldu. Kızlarına Filiz adını veren çift, 2 yıl sonra boşandı. Baba-kız, 50 yıldan uzun bir süre görüşemedi. Öte yandan bir canlı yayında Cüneyt Arkın'a kızı Filiz Canlı ve torunu Defne hakkında soru yöneltildiğinde efsane oyuncu bu soruyu onları tanımadığı şeklinde cevaplamıştı.

Sabah'ın aktardığı habere göre usta oyuncu Cüneyt Arkın hakkında ortaya çıkan bir gerçek, herkesi şaşırttı. Arkın'ın 2 oğlundan önce dünyaya gelen bir kızı olduğunu duyanlar, kulaklarına inanamadı. Usta oyuncu Cüneyt Arkın, ilk evliliğini Güler Mocan ile yapmıştı.

Usta oyuncunun meğer bu evlilikte 1966 yılında bir kızı oldu. Çift kızlarına Filiz adını verirken, 2 yıl sonra boşandı.