Cüneyt Arkın'ın yakın dostu Emel Sayın canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın 84 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncunun yakın dostu Emel Sayın gözyaşları içerisinde “En son birkaç gün önce konuştuk, şakalaştık, haberi alınca çok sarsıldım” dedi.

Cüneyt Arkın'ın yakın dostu Emel Sayın canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın'ın ölüm haberi tüm Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu. “Neler Oluyor Hayatta” programına bağlanan Emel Sayın, yakın dostunun vefatından duyduğu acıyı anlattı. 

Gözyaşlarına hakim olamayan Emel Sayın, “Biraz önce öğrendim, gerçekten çok üzüldüm. Birkaç gün önce konuştuk Cüneyt ve eşiyle. Çok sevdiğim bir arkadaş, dost, aynı zamanda çok takdir ettiğim ve saygı duyduğum bir oyuncu. Çok üzüldüm” dedi. 

Cüneyt Arkın’ın kitabında kendisiyle olan bir anısına yer verdiğini ve en son bunun üzerine konuşup şakalaştıklarını anlatan Sayın, “Herhangi bir rahatsızlığı yoktu, hatta şakalaştık. Çünkü kitabında ‘Emel beni dövdü, beni sevmedi galiba’ gibi şeyler yazmış. Aradım, çok sevdiğim bir insan halbuki, dövme sahnesi de gerçek değildi, filmdeki bir sahneydi tabii. Onu konuştuk, güldük üçümüz birlikte. Hiç öyle bir hali yoktu. Çok şaşırdım. Hatta dün bir resmini gördüm ‘Canım Cüneytciğim, hepimiz yaşlandık’ dedim kendi kendime. Bugün böyle bir haber alınca çok sarsıldım. Çok değerli bir insan, çok değerli bir sanatçıydı” ifadelerini kullandı.