Sokak ortasında dayak yedi, şikayetçi olmadı

Pınar Gültekin'in acısı tazeyken Erzurum'dan gelen şiddet görüntüleri şoke etti. Sokak ortasında dayak yiyen Kübra T., imam nikahlı eşi Volkan P.'den şikayetçi olmazken, gözaltına alındıktan sonra ifadesi alınan Volkan P. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Erzurum'da genç bir kızın sokak ortasında şiddet gördüğü görüntüler "Bu kadarına da pes" dedirtti. Görüntülerde şiddet uygulayan zanlının genç kızı "Öldürürüm seni" diyerek tehdit ettiği de duyuluyor.

Erzurum'da bir kişinin genç kızı saçlarından tutup küfürler ederek darp etmesi vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi. 

 "ÖLDÜRÜM SENİ" DİYEREK TEHDİT ETTİ

Erzurum'da merkez Palandöken ilçesindeki Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi bahçesinde çekilen görüntülerde, bir kişi genç kızın ilk olarak saçlarından tutuyor. Genç kıza hakaretler yağdıran kişi, "Sen benimle dalga mı geçiyorsun, öldürürüm seni" dedikten sonra küfür ve şiddete devam ediyor.

VATANDAŞLAR DURDURAMADI

Daha sonra genç kızı yere yatıran öfkeli kişi, karın bölgesine yumruk atıyor. Bu sırada olayı cep telefonu ile görüntüleyen bir kadın, "Polisi arıyoruz" deyip tepki gösterdği erkek, "Ara sana ne" deyip, darp etmeyi sürdürüyor. Bahçe duvarının yan kısmından geçen başka bir kadın da "Sen kime vuruyorsun burası dağ başı mı?" deyince genç kızı yerden kaldırdığı görüntüler sosyal medyada paylaşılınca tepkilere neden oldu.

GÖZALTINA ALINDI

Erzurum'da, bir kadını darp ederken çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşılan kişinin Volkan P. olduğu belirlendi.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, polis, şüpheliyi kimliğini belirleyerek gözaltına aldı. Volkan P.'nin darbettiği kişinin dini nikahlı eşi Kübra T., olduğu öğrenildi. Çift Yenişehir Polis Merkezi'ne götürüldü. İfadeleri alınan ikiliden Kübra T., şikayetçi olmadığını söyledi.

Volkan P., polis merkezindeki ifadesinin ardından elleri kelepçeli olarak adliyeye sevk edildi. Pala, gazetecilerin 'Pişman mısınız?' sorusuna cevap vermedi.

Görüntüler sonrası gözaltına alınan Volkan P. sevk edildiği adliyede, Sulh Ceza Hakimliği'nce 'konutu terk etmeme' şeklinde adli kontrol getirilerek, salıverildi.