"Daha rahat iletişim için ortak bir Whatsapp grubu kurulacak"

Belediye başkanlarının Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantının ardından AK Parti'li belediye başkanları açıklama yaptı. Grubu temsilen açıklama yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "Daha rahat iletişim için ortak bir Whatsapp grubu kurulacağı bildirildi" dedi.

AK Partili Belediye Başkanlarını temsilen açıklamalarda bulunan Kayseri Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle; 

"Cumhurbaşkanımız bir kesimi hedef alan mantık içerisinde değil sadece sağlıklı uygulamalar yapma anlayış içerisinde hepimize öneriler ve tavsiyelerde bulundu. Dolayısıyla hepimizin de uygulamaları açısından bunlara hakikaten dikkat etmemiz gerektiğini vurguladı.

Daha sonraki süreçte belediye başkanlarımız beşer dakika söz almak suretiyle genel politika bağlamında yerel yönetim açısından ya da varsa şehirleri ile ilgili sorunlarını dile getirdiler. Sonrada bakanlarımız tek tek bu tespitlere cevap vermiş oldu.

“Ortak bir Whatsapp gurubu kurulacak”

Ayrıca bir WhatsApp grubu kurulmak suretiyle Büyükşehir Belediye Başkanları hiç kimse birbirini dışlamadan ötekileştirmeden dayanışma içerisinde bir grup oluşturularak gerektiği zaman rahatlıkla görüşebilmelerinin sağlanması yönünde görüş belirtildi"