Damattan kayınvalideye cinsel saldırı! Savunması şaşırttı

İstanbul Büyükçekmece'de kızını ziyarete giden 65 yaşındaki Türkan G., damadının cinsel saldırısına uğradı. Soluğu karakolda alan anne kız Gökhan N.'den şikayetçi oldu. Gökhan N. ise eşi ve annesinin kendisine komplo kurduğunu belirtti. Gökhan N. hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Damattan kayınvalideye cinsel saldırı! Savunması şaşırttı

İstanbul’da ikamet eden 65 yaşındaki Türkan G., kızı ve damadının Büyükçekmece’deki evine ziyarete gitti. Geceyi kızının evinde geçirecek olan Türkan G.’ye kızı salonda yatak yaptı. Ancak anne Türkan G.Sabah saatlerinde bacağında bir el hissedince uyandı. Damadını bacağını okşarken gören Türkan G. şok geçirdi. Yataktan kalkmaya çalışan ancak kollarından tutan damadının engeli ile karşılaşan Türkan G. bağırınca kızı Çiğdem N. Odaya girdi. Annesini kurtaran Çiğdem N. ve annesi soluğu karakolda aldı.

Damattan kayınvalideye cinsel saldırı! Savunması şaşırttı - Resim : 1

"KAÇMAYA ÇALIŞTIM AMA..."

Polise ifade veren Türkan G., uyuduğu sırada damadının bacağını okşadığını, uyanıp ne yaptığını sorduğunda da, “sus” işareti yaparak eylemine devam ettiğini anlattı. Kaçmaya çalıştığını ancak damadı Gökhan N.’nin kollarından tutarak duvara yasladığını anlatan Türkan G., damadının kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu söyleyerek şikayetçi oldu.

Damattan kayınvalideye cinsel saldırı! Savunması şaşırttı - Resim : 2

BANA KOMPLO KURDULAR

Kızı Çiğdem N. De alınan ifadesinde odaya girdiğinde kocasının çıplak olduğunu ve annesini duvara sıkıştırdığını gördüğünü söyledi. İfadelerin ardından gözaltına alınan damat Gökhan N. İse suçlamaları kabul etmeyerek karısı ve annesinin kendisine iftira attıklarını söyledi. Olay günü birlikte kahvaltı yaptıklarını ve eşinin ayrılmak istediğini söylediğini anlatan Gökhan N., “Eşim, annesi ve teyzesi bana komplo kurdular” dedi.

Damattan kayınvalideye cinsel saldırı! Savunması şaşırttı - Resim : 3

10 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

İfadesinin ardından adli kontrol tedbiri ile serbest bırakılan Gökhan N. hakkında Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Gökhan N. hakkında, “basit cinsel saldırı” suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Gökhan N.’nin yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak. (Milliyet)