Çukur dizisinden Aziz dizisine bomba transfer!

Çukur dizisinde Aras Bulut İynemli ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu Damla Sönmez, başrolünde Murat Yıldırım'ın rol aldığı Aziz dizisine transfer oldu. Dizinin yeni Kenan'ı da belli oldu.

Çukur dizisinden Aziz dizisine bomba transfer!

Murat Yıldırım’ın başrolünü oynadığı Aziz dizisinin kadrosu tamamlanmak üzere… Zeynep Günay Tan’ın tasarımını ve genel yönetmenliğini yaptığı dizide Murat Yıldırım’ın partnerlerinden Efnan’a Melisa Şenolsun’un hayat vereceği ortaya çıkmıştı.

Diğer başrol karakter Dilruba için de Damla Sönmez’e teklif gitmişti. Gelen haberlere göre Damla Sönmez diziyle el sıkıştı. Saygı dizisinde rol alan ödüllü oyuncu eylül ayında Aziz için kamera karşısına geçecek.

Öte yandan dizide Aziz’in üvey kardeşi Kenan’ı Yılmaz Bayraktar’ın oynaması günemdeydi. Ancak Bayraktar, Son Yaz’a kaydırılınca karakteri kimin oynayacağı merak konusu olmuştu. Dizinin etkili rollerinden bir olan Kenan’a başarılı oyuncu Eren Hacısalihoğlu hayat verecek.

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Aziz’de ayrıca Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar ve Meral Çetinkaya da rol alıyor.