Darp edilen taksici: Ben kimseye tacizde bulunmadım

Sarkıntılık yaptığı iddiasıyla darp edilen taksici Mazlum Ölmez, “Ben herhangi bir kimseye tacizde bulunmadım. Sarkıntılık yapmadım, namusumla şerefimle bayramın ikinci günü bile çalışan emekçi taksicileriz biz" dedi.

Darp edilen taksici: Ben kimseye tacizde bulunmadım

Olay Beylikdüzü’nde meydana geldi. Dilek Ş. isimli kadın evine gitmek için Bakırköy’den Mazlum Ölmez'in kullandığı taksiye bindi. Beykent’te geldiklerinde ise kadın parasının olmadığını belirtti. Taksici 20 dakika kadar kendisine para getirmesi için bekledi. Ardından kadının oğlu Umut T. aşağı inerek para vermek yerine annesine tacizde bulunduğu iddiasıyla taksiciye saldırdı.

Hastanelik oldu

20 dakika kadar kendisine para getirmesi için bekleyen taksiciye kadının oğlu Umut T. aşağı inerek para vermek yerine annesine tacizde bulunduğu iddiasıyla taksiciye saldırdı. Umut T. ardından taksiyece vurarak zarar verdi. Taksici ise gözlerini hastane açtı.

“23 tane suç kaydının olduğunu karakolda öğrendim”

Tacizde bulunmadığını ve sarkıntılık yapmadığını dile getiren taksi şoförü Mazlum Ölmez, “Bayramın 2’nci günü de Bakırköy Kartaltepe’de ekip otosunun bana getirdiği müşteriyi Beykent'e götürdüm. Beykent’e götürdüğüm yolcu indikten sonra güvenlikten bana taksi ücretini verebilmek için para istedi. Güvenlik kadına 'para yok' deyince kadın parayı yollayacağını söyledi. 15-20 dakika kadar parayı yollamasını bekledim. Ardından güvenliğe uyarıda bulundum kendilerinin parayı göndermesi için, güvenlik parayı getireceklerini söyledi. Ben kapıda beklerken eli sopalı bir şahıs yanağıma bir kere vurdu ondan sonrasını hatırlamıyorum gözümü hastanede açtım. Saldıran şahıs taksiye binen kadının oğluymuş. Gözümü hastane de açtım daha sonra karakola gidip şikayetçi oldum. Sosyal medyada çıkan haberleri kınıyorum. Kadın ile aramızda herhangi bir sohbet geçmedi aracımda güvenlik kamerası var. Ben herhangi bir kimseye tacizde bulunmadım. Sarkıntılık yapmadım, namusumla şerefimle bayramın ikinci günü bile çalışan emekçi taksicileriz biz. Beni darp eden sahsın 21 yaşında olduğu 23 tane suç kaydının olduğunu karakolda öğrendim. Adam suç makinesi devletin buna bir çözüm bulması lazım” ifadelerini kullandı.