David Beckham Dünya Kupası için Katar'la anlaştı! Alacağı para dudak uçuklattı

Manchester United, Real Madrid, Milan ve PSG gibi üst düzey takımların formasını giyen David Beckham, gelecek yıl düzenlenecek FIFA Dünya Kupası öncesi dikkat çeken bir anlaşmaya imza attı. 10 yıl sürecek ve 180 milyon Euro değerindeki anlaşmada Beckham, turnuvanın yeni yüzü olacak.

David Beckham Dünya Kupası için Katar'la anlaştı! Alacağı para dudak uçuklattı

İngiliz futbolunun efsane isimlerinden David Beckham, Katar'da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası öncesi dikkat çeken bir anlaşmaya imza atıyor.

Geçtiğimiz günlerde Katar'da görüntülenen Beckham'ın bazı stadyumları ve turistik yerleri gezdiği ifade edilmişti. The Sun'da yer alan habere göre; David Beckham futbol elçiliği için Katar futbol federasyonuyla yaklaşık 150 milyon sterlinlik (180 milyon Euro) bir anlaşma sağladı.

David Beckham Dünya Kupası için Katar'la anlaştı! Alacağı para dudak uçuklattı - Resim : 1

Gelecek ay resmi olarak açıklanacak ve 10 yıl sürecek anlaşma kapsamında Beckham'ın Dünya Kupası'nın yüzü olmasının yanı sıra, Katar'da Turizm ve kültür tanıtımlarında da aktif rol alacağı belirtildi.

Beckham'ın yakın çevresinden yapılan açıklamada, "David, hayatın birçok alanında futbolun büyük bir iyilik gücünün olduğuna inanıyor. Dünya Kupası sona erdiğinde, Katar'da futbolun daha geniş kitlelere yayılmasını ve harika bir turnuvanın geride bırakılmış olmasını dört gözle bekliyor" denildi.

 Kaynak:Mynet