Defalarca aldattı her defasında affetti! Coleen Rooney sessizliğini bozdu

Seks skandalı ile anılan eski futbolcu Wayne Rooney'in eşi Coleen Rooney, Amazon Prime'da yayınlanan bir belgesel için röportaj verdi. Sessizliğini bozan Coleen, kendisini defalarca aldatan kocası Wayne'i her defasında affeden Coleen dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Defalarca aldattı her defasında affetti! Coleen Rooney sessizliğini bozdu

Eski futbolcu Wayne Rooney’in İngiltere’deki bir partide ortaya çıkan fotoğrafları gündem olmuştu. Manchester United'ın efsane oyuncusu, Temmuz ayında Snapchat modelleriyle bir otelde görüntülenmişti. Ünlü futbolcu eşini defalarca aldatmış eşi de kendisini her defasında affetmişti. Yazar Coleen Rooney sessizliğini bozdu. Bir belgeselde röportaj veren Coleen, eşi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Defalarca aldattı her defasında affetti! Coleen Rooney sessizliğini bozdu - Resim : 1

Sessizliğini bozdu 

35 yaşındaki Coleen Rooney, İngiltere'de görüntülenen eşi Wayne Rooney'i affettiğini söyledi. Amazon Prime'da yer alan bir belgeselde konuşan dört çocuk annesi Rooney "Wayne'in etrafta dolaştığını biliyordum. Onu affediyorum ama bu kabul edilemez."

Defalarca aldattı her defasında affetti! Coleen Rooney sessizliğini bozdu - Resim : 2

16 yaşında sevgili oldular

35 yaşındaki Wayne ve Coleen, Liverpool'un Croxteth banliyösünde tanışmışlardı. Wayne, futbol kariyerinde yükselmeye başladığı dönemde, okuldan ayrıldıktan sonra 16 yaşında ilişkiye başladılar.

Defalarca aldattı her defasında affetti! Coleen Rooney sessizliğini bozdu - Resim : 3

Defalarca aldattı

Wayne'in, 2004 yılında o zamanlar 21 yaşında olan fahişe Charlotte Glover'a seks karşılığında 140 sterlin ödediği ve hatıra olarak da imzasını verdiği ortaya çıkmıştı. Bir ay sonrasında da  o zamanlar 37 yaşında olan Gina McCarrick ile Liverpool'da 45 sterlin karşılığında bir genelevde birlikte olduğu öğrenilmişti.

Defalarca aldattı her defasında affetti! Coleen Rooney sessizliğini bozdu - Resim : 4

Büyükannesiyle bile aldattı

En son çocukluk aşkı Coolen ile evlenmeden dört yıl önce, büyükanne Patricia Tierney ile birlikte olmuştu. Wayne hatalarını kabullenip eşine pişman olduğunu söyledi. Fakat bu pişmanlık uzun sürmedi. 5 yıl sonra Coolen'i tekrar aldattı.

Defalarca aldattı her defasında affetti! Coleen Rooney sessizliğini bozdu - Resim : 5

Wayne, geceliği 1.000 sterlinlik olan fahişe Jenny Thompson ile birlikte oldu. Onu barlara, kulüplere, kumarhanelere ve birçok randevuya götürdü. Kalbi kırık Coleen, Wayne'in sadakatsizliği ortaya çıktıktan sonra, yeni doğan oğlu Kai ile birlikte evden taşındı, ancak kısa bir süre sonra yeniden döndü.

Defalarca aldattı her defasında affetti! Coleen Rooney sessizliğini bozdu - Resim : 6

Ardı arkası kesilmedi...

Coolen daha sonra eşi Wayne'in, Helen Wood ve Jenny ile üçlü seks yaptığını öğrendi. Coleen kocasını bir kez daha affetti ve 2013'te Klay'i, 2016'da da Kit'i doğurdu. Wayne 2017 yılında bir gece yarısı saat 2'de alkollü araba kullanırken yakalandı. O sırada parti kızı Laura Simpson'ı eve götürüyordu.

Defalarca aldattı her defasında affetti! Coleen Rooney sessizliğini bozdu - Resim : 7

Her defasında affetti

İki yıl sonra ABD havaalanında, içkisinin içine uyku ilacı atıp uykuya dalan Wayne, halk içinde sarhoş olduğu gerekçesiyle tutuklandı. Ancak Coleen her zaman, oğulları Kai, Klay, Kit ve Cass'in babası Wayne'in yanında oldu.

Defalarca aldattı her defasında affetti! Coleen Rooney sessizliğini bozdu - Resim : 8

Amazon Prime'daki belgesele röportaj veren Coolen şunları söyledi:

"Muhtemelen birkaç kişi evliliğimi sürdürdüğüm için aptal olduğumu düşünüyor. Aptal değilim, ne düşündüğümü biliyorum ve bu deneyim isteyen bir durum.  Manşetler başlamadan önce... Hayır, Wayne'i asla terk etmediği için geri almıyorum. Evet .... bir zamandı, zaman geçti ve evliliğimin sona ermiş olabileceğini düşündümmüştüm. Şu anda Wayne'in iyi özelliklerini listelemeyeceğim fakat Wayne'in gerçekten haerika bir baba olduğunu söylemeliyim. Aptalca ve bencilce hatalar yaptı, bazılarından ders aldı, bazılarından da belli ki almadı. Ama belki bu değişir.

Defalarca aldattı her defasında affetti! Coleen Rooney sessizliğini bozdu - Resim : 9

Bu benim kararım .... Wayne'i seviyor muyum ... evet seviyorum. Sevmeseydim, o zaman işe yaramaya çalışmazdım. Kendi başıma iyi olacağımı biliyorum, sadece ben ve çocuklarımla. Ama böyle yaşamak istemiyorum, evliliğimizi sürdürmek ve bir aile olarak yaşamak istiyorum, çünkü yapmak istediğim bu."

Defalarca aldattı her defasında affetti! Coleen Rooney sessizliğini bozdu - Resim : 10

Yeni belgeselde Wayne'in eski takım arkadaşları David Beckham, Gary Neville ve Rio Ferdinand ile de röportajlar yer alıyor.