Defne Samyeli: Eski eşimin TOKİ ihalesi yüzünden battık

İki yıllık kira borcu nedeniyle ev sahibiyle mahkemelik olan Defne Samyeli, maddi olarak zorluk mu çekiyor? Cem Yılmaz’ın ardından iş insanı Serdar Bilgili ile adı anılan Samyeli, yeniden evlenmeyi düşünüyor mu?

Defne Samyeli, ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı’nın Levent’teki atölyesinden çıkarken görüntülendi. 12 hafta süren “Sol Yanım” dizisinde Asena karakterine hayat veren Samyeli, kıyafet provası yaparken duygulandığını söyledi.

Geçen yıl Sezen Aksu’nun “Ağla Ağla” adlı şarkısını seslendiren Defne Samyeli, yeni single çalışmaları yapacağını açıkladı. Samyeli “Akıncı” adlı dizide rol alan büyük kızı Deren ve 17 yaşındaki küçük kızı Derin’in dekolteli paylaşımlarına hiç karışmadığını belirtti.

Ev sahibi Yusuf Araz’la mahkemelik olan ve toplam 234 bin TL’lik kira ödemesini toplu olarak yapan Samyeli’nin son olarak koruma talebi mahkeme tarafından reddedilmişti. Samyeli, geçmişte eski eşi Eren Talu’nun girdiği ihale sonrası battıklarını ve maddi olarak zor günler geçirdiklerini hatırlattı. Cem Yılmaz’ın ardından iş insanı Serdar Bilgili ile adı anılan Defne Samyeli, özel hayatı hakkındaki sorulara yanıt verdi ve yeniden evliliğe yeşil ışık yaktı.