Defne Samyeli'den kızının cesur pozu için flaş açıklama

Ünlü sunucu Defne Samyeli İstanbul Bebek'te kameralara takıldı. Samyeli, geçtiğimiz günlerde 18 yaşına giren küçük kızı Derin Talu'nun verdiği cesur pozlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Kızının çektiği fotoğrafları değerlendiren Samyeli, "Kızımın çektiği fotoğraflardan rahatsız olmuyorum" ifadelerini kullandı.

Bebek'te kameralara yakalanan ünlü sunucu Defne Samyeli, samimi itiraflarda bulundu. Kızları ile arkadaş gibi olduklarını söyleyen Samyeli, erken yaşta anne olmanın getirdiği avantajları yaşadığını belirtti. Samyeli, kızları Derin ve Deren için, "İyi ki..." yorumunda bulundu. 

Defne Samyeli'den kızının cesur pozu için flaş açıklama - Resim : 1

 

"Elalem ne der?"

Derin Talu'nun geçtiğimiz günlerde ayna karşısında verdiği cesur pozları değerlendiren Samyeli, "Yaşıtlarının yaptığı her hangi bir şeyi benden miras aldığı bir ün dolayısıyla yapmamasını istemem. Herkesin kendi hayatı. Bu ünün getirdiği avantajlar gibi dezavantajları da yaşıyorlar. Ben koydukları fotoğraflarda kendilerini nasıl gösterdiklerine karışmam çünkü bizim işimiz zaten eğlence dünyası ve şov alanı. Ben 7 yaşındaydım ilk televizyona çıktığım zaman. Yaşıtları da koyuyor, bütün kızlar koyuyor neredeyse. "Elalem ne der?" lafından hiç hoşlanmıyorum. Bundan daha büyük insanın ayağına pranga olan bir laf yok. Hayatımızı elalemin ne diyeceğini düşünerek yaşadığımız zaman hayatımızı en büyük hapise sokuyoruz kendimizi. Kendim yapmıyorum, çocuklarıma da yapmıyorum bunu. Nasıl giyinmek istiyorsa öyle giyinir" dedi. 

 

"Kırmızı çizgilerimizi biliyoruz"

Kendilerine zarar vermedikleri sürece zaten reşit oldular onlara karşı sorumluluklarımı da biliyorum çizgilerimi de. Karşılıklı olarak kırmızı çizgilerimiz var.

Samyeli, kendisine yöneltilen, "Estetik olduğunuz söyleniyor geçtiğimiz bayramda" soruya ise, "Bedenimden konuşmak istemiyorum. Ayrıca 18 yaşımdan beri ekranlardayım o zamandan bu zamana bazen fotoğraflar konuluyor yan yana 30 sene geçmiş ama bakıyorum ki ağzım, burnum hala aynı siz de bakabilirsiniz" yorumunda bulundu. 

Defne Samyeli'den kızının cesur pozu için flaş açıklama - Resim : 4