Dehşet evinin kapısı açıldı!

Avustralya'da bir erkeğin ölümü nedeniyle yapılan çağrıya giden polis ve sağlık ekipleri odadan gelen sesleri duyunca dehşet ortaya çıktı. Kilitli kapı açıldığında herkes şoke oldu.

Dehşet evinin kapısı açıldı!

Avustralya'nın Brisbane şehrinde 40'lı yaşlardaki bir adamın aniden öldüğünün rapor edilmesinin ardından belirtilen adrese giden polis ve sağlık ekipleri evdeki kilitli odadan gelen seslerin ne olduğunu öğrenince dehşete düştü.

Hayatını kaybeden adamın kalp krizi geçirdiği tespit eden sağlık ekipleri o sırada yan odadan gelen sesler üzerine içeri polisleri davet etti. Polis ekipleri ev sahibinden kapıyı açmasını istedi. Gördükleri manzara karşısında şoke olan polisler, 17 ve 19 yaşlarındaki zihinsel engelli iki gencin çıplak ve aç vaziyette olduğunu belirledi.

Her iki gencin de yetersiz beslenmeden dolayı güçlükle ayakta durabildiği açıklanırken, her ikisinin de hastaneye kaldırılarak tedavilerine başlandığı ifade edildi.

Queensland'daki çocuk güvenliği bakanı Di Farmer olayı 'korkunç' olarak yorumlarken, ailelerinin iki genç adama bakmadığı gibi, ölmeleri için odaya terk ettiklerini söyledi.