Deliha filmi konusu nedir? Deliha filmi oyuncuları kimdir? Deliha filmi nerede çekildi?

Barış Arduç ve Gupse Özay'ın başrolünü paylaştığı Deliha filmi, bu akşam Tv'de izleyici karşısına çıkıyor. 2014 yapımı Deliha filmi konusu nedir? Filmin yönetmen koltuğunda Hakan Algül oturdu. Peki, Deliha filmi oyuncuları kimdir? Filmin senaryosu da Gupse Özay ait. Deliha filmi nerede çekildi?

Deliha filmi konusu nedir? Deliha filmi oyuncuları kimdir? Deliha filmi nerede çekildi?

Gerçek hayatta evli olan ünlü çift Barış Arduç ve Gupse Özay'ın başrolünü canlandırdığı Deliha filmi bu akşam Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Senaryosunun da Gupse Özay'a ait olan filmin detayları araştırılıyor. Hakan Algül'ün yönetmen koltuğunda oturduğu Deliha filmi konusu nedir? 14 Kasım 2014 tarihinde vizyona giren filmde birbirinden başarılı isimler rol aldı. Peki, Deliha filmi oyuncuları kimdir? Özay, bu film ile 20. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nde komedi dalında Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu ödülüne sahip oldu. Deliha filmi nerede çekildi? sorusu da akıllarda yer edindi. İşte, tüm detaylar...

Deliha filmi konusu nedir? Deliha filmi oyuncuları kimdir? Deliha filmi nerede çekildi? - Resim : 1

DELİHA FİLMİ KONUSU NEDİR?

Deliha, hikayesinin merkezine saf, temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan Zeliha'yı alıyor. Zeliha, arkadaşlarıyla bir gün fal baktırmaya gidiyor ve hayatının aşkını çok yakında bulacağını duyunca hayatı tamamen bunun üzerine kurulu hale geliyor. Aynı gün mahallede bir fotoğrafçı dükkanı açılıyor. Oldukça yakışıklı olan Şirinceli Cemil ve kardeşi Cemal de dükkanın sahipleri.10 saniyede merdivenleri inerse hayatının aşkını bulabileceğine inanan ve mahallelinin diline "Deliha" diye düşen genç kadın, dükkana adeta dalıyor ve işler komik bir şekilde karışmaya başlıyor.

Deliha filmi konusu nedir? Deliha filmi oyuncuları kimdir? Deliha filmi nerede çekildi? - Resim : 2

DELİHA FİLMİ OYUNCULARI KİMDİR?

Barış Arduç

Gupse Öza

Derya Alabora

Cihan Ercan

Zeynep Çamcı

Hülya Duyar

Cenk Durmazel

Korhan Herduran

Jeyan Tözüm

Feriha Eyüboğlu

DELİHA FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Komediğ türündeki Deliha filmi İstanbul’un çeşitli semtlerinin yanı sıra, İzmir’in Şirince ve Selçuklu beldelerinde çekildi.