Sizce kim paylaştı?

Sosyal medyada yazdığı cümlelerin eksik, hatalı, imla kurallarına aykırı, anlamsız olması gibi sebeplerle sürekli eleştirilen ünlü sanatçı kendisini bu paylaşımla savundu. Demet Akalın, bu paylaşımda da imla kurallarına dikkat etmedi.

Sizce kim paylaştı?

Demet Akalın sürekli gündemde olmasına karşın zaman zaman günün konuşulan ismi olmayı başarıyor. İstanbul - İzmir otoyolunu öven bir paylaşım yapan sanatçı, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından aranmıştı. Demet Akalın'ın bu paylaşımını eleştirenler de olmuştu.

Demet Akalın
Demet Akalın

Sosyal medyayı en erken keşfeden sanatçılardan biri olan Akalın, her gün farklı farklı paylaşımlar yaparak takipçi sayısını artırıyor. Yaptığı paylaşımlarda yazdıklarına dikkat etmeyen sanatçı sık sık imla kurallarına uymamasından dolayı eleştiriyor. Başarılı isim eleştirelere zaman zaman, "Ben buyum" diyerek yanıt veriyor.

Son paylaşımda da bu konuya değinen Demet Akalın, bilim insanları tarafından yapılan bir araştırmanın delili olarak kabul edilen ve sosyal medyada sıkça paylaşılan bir görseli takipçileriyle paylaştı. Görselde üzerindeki tüm kelimelerin ilk ve son harfleri doğru sırasında, aradaki harfleri ise karışık olan bir yazı bulunuyor. Beynimiz yazıyı bütün olarak okuduğu için, karışık harflere rağmen doğru algılıyoruz.

Bu görseli paylaşan Demet Akalın altına da şunu yazdı: Aaa e ben yanlış yazıyorum diye habire kızıosunuz ama😄😄