Demet Özdemir nişanda Lady Diana'ya özendi

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un nişan töreni hangi renkli anlara sahne oldu?

Demet Özdemir, geçen pazar Zekeriyaköy’deki evinin bahçesinde düzenlenen törenle kendisine 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlilik teklif eden Oğuzhan Koç’la nişanlandı. Sevgilisi Koç’a 37. yaş gününde attığı mesajda “Seversem Görersin” yazan, doğum günü pastasının üzerine de “doğum gününü kutlarsak görersin” yazdıran Demet Özdemir’in bahçesindeki “nişanlanırsanız görersiniz” yazılı kalp şeklindeki çiçek dikkat çekti.

Ünlü oyuncu, nişan fotoğrafları çekilirken 4 bin 450 TL’lik pembe, derin sırt dekolteli bir elbise giydi.

Demet Özdemir daha sonra kız isteme töreni için beyaz bir kıyafet giymeyi tercih etti ve tuzlu kahvesini pişirip müstakbel eşi Oğuzhan Koç’a ikram etti.

Kahveyi içmeden önce oldukça heyecanlı ve gergin anlar yaşayan Oğuzhan Koç’a yakın arkadaşı İbrahim Büyükak espriyle takıldı. Kahve servisini yaptıktan sonra Koç’un yanına oturan Demet Özdemir, sevgilisinin haline gülmeye başladı.

Bütün gözler Oğuzhan Koç’un kahveyi içtikten sonra vereceği tepkiye çevrildi.

Demet Özdemir tuzlu kahveye biraz bal koyduğunu söyledi.

Çiftin nişan yüzüklerini eşi Kıymet Koç’la törende hazır bulunan Oğuzhan Koç’un babası Bahattin Koç taktı. Demet Özdemir’in annesi Ayşen Yener paylaştığı aile pozunun altına “yaşantınızın her günü bugünkü gibi sevgi, mutlu ve heyecan dolu geçsin. Birbirinize hep bağlı kalın! Mutluluklar...” yazdı.

Nişanda Demet Özdemir yerinde durmadı ve gece boyunca dans etti.

Nişana Özdemir’in yakın arkadaşları Gülcan Arslan, Saadet Özsırkıntı, Fatma Toptaş ve “No 309” dizisinde annesine hayat veren Sumru Yavrucuk da katıldı.

Oğuzhan Koç’un yakın dostu Eser Yenenler panda baskılı gömleği ve eşi Berfu Yenenler’le yaptığı eğlenceli danslarla nişana damgasını vurdu.

Demet Özdemir’in nişan pastasını Oğuzhan Loç’la beraber hazırlaması ise gecenin dikkat çeken detayları arasındaydı.

Özdemir ile Koç nişan pastasının önünde romantik anlar da yaşadı.

“Dünyayla Benim Aramda” dizisinin çekimlerini tamamlayan Demet Özdemir temmuz ayında Şükrü Özyıldız’la başrolünü paylaştığı “Aşk Taktikleri 2” filmi için kamera karşısına geçecek.

Yaz sonunda film çekimlerini tamamlayacak olan oyuncunun Oğuzhan Koç’un 14 Şubat’ta evlenme teklif ettiği Sarıyer’deki otelde nikah masasına oturması bekleniyor.