Asi'nin yıldızıydı! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Cemile'sinin son hali inanılır gibi değil!

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un başrollerini paylaştığı Tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Cemile'si Elif Sönmez'in son hali gündem oldu. Ünlü oyuncunun şaşırtan değişimi gündem oldu.

Asi'nin yıldızıydı! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Cemile'sinin son hali inanılır gibi değil!

Olay örgüsüyle seyirciyi Tv8 ekranlarına kilitleyen sevilen dizi Doğduğun Ev Kaderindir dizisi,  oyuncu kadrosuyla da merak konusu oldu. Özellikle dizide Cemile karakterine can veren ünlü oyuncu Elif Sönmez'in son hali seyirciyi şoke etti. 

Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım'ın başrollerini paylaştığı nir döneme damga vuran Asi dizisinde rol alan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Cemile'sinin şaşırtan değişimi olay oldu. Oldukça değişen Sönmez'in eski güzelliğinden adeta eser kalmadı. 

Asi'nin yıldızıydı! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Cemile'sinin son hali inanılır gibi değil! - Resim : 2

 

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Cemile'si Elif Sönmez kimdir?

Elif Sönmez, 20 Kasım 1978 yılında İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. İtalyan Lisesini bitirdikten sonra Milano Güzel Sanatlar Akademisi Heykel Bölümünden mezun oldu. İlk olarak Yağmur Zamanı dizisinde rol almıştır. Bu dizi sonrasında oyunculuk hayatına başlamıştır. Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde yer almaya devam ediyor. Oyunculuğu ile herkesi büyülemeye devam ediyor.