Demet Özdemir'in paylaşımına beğeni yağdı

Acun Ilıcalı'nın kanalı olan TV8 ekranlarının tek dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'in başrol oyuncusu Demet Özdemir, Instagram paylaşımlarıyla beğenileri topluyor.

Demet Özdemir'in paylaşımına beğeni yağdı

Koronavirüs salgını nedeniyle Tv8 ekranlarının tek dizisi olan, İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'in başrollerinde yer aldıkları Doğduğun Ev Kaderindir de uzun bir süredir yayımlanamıyor. Dizinin oyuncuları da herkes gibi kendilerini evlerinde gönüllü karantina altına aldı. 

Durum böyle olunca da sosyal medya imdatlarına yetişti. Birçok oyuncu hayranlarından uzak kalmamak için sosyal medya hesaplarındaki aktifliklerini daha da arttırdı. Demet Özdemir de korona günlerinde Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren isim oldu. 

Demet Özdemir geçtiğimiz gün de yeni bir paylaşım yaptı. Güzel oyuncunun yüklediği maskeli fotoğraf binlerce beğeni aldı.

Oyuncu Sevinç Erbulak da Demet Özdemir'in fotoğrafının altına yorum bıraktı. Erbulak, "Yanıyor buralar yanıyor... Dünyanın güzelliği gibisin" diye yazdı.

Demet Özdemir'in paylaşımına beğeni yağdı - Resim : 1

Instagram'da 9,5 milyon takipçisi olan Demet Özdemir'in maskeli paylaşımı yarım milyon beğeniyi ise kısa sürede kaptı. 

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Doğduğun Ev Kaderindir dizisi hakkında kötü haber geldi. 

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, Haziran ayında ekranlara gelecek olan 12. bölümüyle sezon finali yapacak. 

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, Haziran ayında sezon finali yapmasının ardından Ağustos ayında yeniden başlayacak ve Eylül'de 2. sezonuyla TV8 ekranlarında olacak.