Deniz Akkaya ile kızı Ayşe Önbilgin'den Anneler Günü röportajı: Ayşe istedi, davaları çektik

Magazin Hattı’na Anneler Günü’ne özel röportaj veren Deniz Akkaya, 11 yaşındaki kızı ileride avukatlık yapmak istediğini söyleyince hangi espriyi yaptı?

tv100’ün ilgiyle izlenen sağlık programı “Biz Bize”yi sunan ünlü model Deniz Akkaya, 11 yaşındaki kızı Ayşe Önbilgin’le Magazin Hattı’na Anneler Günü’ne özel röportaj verdi. Akkaya, sözlerine öncelikle herkes için sağlık dileyerek başladı.

Deniz Akkaya ağır bir kovid süreci geçirdiğini hatırlattı. Online eğitime devam ettiğini belirten Ayşe Önbilgin, annesiyle zaman zaman tatlı kavgalar ettiklerini söyledi. Akkaya, kızının keşfettiği özelliklerini sıraladı. Ayşe Önbilgin avukat olmak istediğini ifade etti.

Kızının babası Efe Önbilgin uzun süredir Londra’da yaşayan Deniz Akkaya, tek başına çocuk büyütmenin zorluklarını ve kolaylıklarını anlattı. Ünlü model sosyal medyayı çocuklar için büyük bir tehlike olarak görmediğini vurguladı. Deniz Akkaya Kızı Ayşe’nin isteğiyle Efe Önbilgin’le arasındaki davaları karşılıklı olarak geri çektiklerini açıkladı.