Deniz Akkaya: Sapıklar yüz buluyor

Deniz Akkaya, yaşanan olayların ardından İrem Derici'nin çok üzüldüğünü de söyledi ve "Bu konuda daha hassas olunması lazım" dedi.

Ömür Gedik'in g-string görünümlü mini şort giyen kadınlara gösterdiği tepkiyi de değerlendiren Akkaya, "Şu dönemde kadını erkek hegemonyasının altına sokabilecek böyle tehlikeli açıklamaları çok yanlış buluyorum" diye konuştu.

Akkaya, İrem Derici'nin çok büyük korku yaşadığını da belirtirken "Günah değil mi bu kadına. Adam korkutuyor. Karakoldan çıktığı gibi İrem'in evine geri dönüyor. Size yapılsa rahatsız olmaz mısınız. Böyle konuşmalar çok yüz üstüne çıktığında böyle sapıklar yüz buluyor. Sonra ekranlara konuşuyor. Bu konuda daha hassas olunması lazım" dedi.

Akkaya, "Erkekler hiç kendilerine bakmadan kadınların vücutlarını yargılıyor. Saç kalmamış, göbek almış başını gidiyor. Ben artık hayatımda şişman ve çirkin insan istemiyorum dedim. Kilolu olmak sağlıklı bir şey değil" şeklinde konuştu. Deniz Akkaya, insanları zayıflatacağı yeni bir iş yapmaya başlayacağını da duyurdu.